Šta je novo?

Linux SUSE v11.0

mali off :D
Lidija jos 8 postova i postaces member posle toliko godina clanstva :)

josh jedan off :p
Da je bitniji kvalitet od kvantiteta, ta "pozadina" u tvom avataru ne bi mogla da stane na ekran:d

sorry, nisam mogao da odolim :D... a i ja malo da nabijem postove :S:

k'o sto neko reche, nakon verzije 9.3 suse vishe nije za prepoznati po kolichini bagova... ali negde bash u to vreme ubuntu je doshao do 6.06 LTS, po mom misljenju, prve svoje ozbiljne verzije (svi ozbiljniji bug-ovi ispravljeni...).

Poslednja izmena:
Drugar je danas prvi put instalirao SUSE11 i zapelo je kod wireless interneta koji treba namestiti.
Meni je Telekomov ADSL proradio iz prve, a za wireless nisam siguran šta i kako treba podesiti, pa ako bi neko mogao da nam pomogne, bar u najkraćem šta činiti.
U pitanju je zgrada u bloku 70 u kojoj je instalirana lokalna mreža, a koji je provajder stvarno ne znam.

^^^
Батали openSUSE 11. Има много бољих дистрибуција код којих све ради још и преко live CD-a ;).

Drugar je danas prvi put instalirao SUSE11 i zapelo je kod wireless interneta koji treba namestiti.
Meni je Telekomov ADSL proradio iz prve, a za wireless nisam siguran šta i kako treba podesiti, pa ako bi neko mogao da nam pomogne, bar u najkraćem šta činiti.
U pitanju je zgrada u bloku 70 u kojoj je instalirana lokalna mreža, a koji je provajder stvarno ne znam.

Neka prvo bude siguran da mu wireless adapter radi, tj da ga os prepoznaje. Ako ne, neka iskoristi google mada je 90% sansa da je sve ok. U zavisnosti od okruzenja (Gnome, KDE,...) neka nadje neki gui wireless interfejs za podesavanje (ima sigurno makar i preko network-a) pa neka odradi scan site i neka se konektuje na mrezu sa odredjenim pass-om (pretpostavljam da mreza ima pass). Ako ne ide ni tako neka instalira GTKWifi ako je na gnome ili KWiFiManager ili Kwireless ako je na KDE.

Poz

Preneto, sa malim zakašnjenjem, a probaće i Ubuntu pa će izabrati...
Hvala u svakom slučaju. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno