Šta je novo?

Linux RH8.0 i neke nejasnoce

Dzoni_m

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Kako stoje stvari sa drajverom u pomenutoj distribuciji za GF4MX?Posto imam velikih problema sa RH7.2 i ovom graf.Nacuo sam da je podrska za HP stampace uradjena konacno kako treba i interesuje me radi li HP845c?Da li je NTFS fajl sistem i dalje ogranicen na read-only?Ajde ako neko moze da mi pomogne PLZ:wave;

sto se tice GK mislim da je podrzana i da ne bitrebao da imas problema

Pa nisam bas nesto siguran tamo pise da je podrzan Gf 2 mx i nijedna druga (iako verovatno rade i starije i novije) ali nigde nema detaljno

Skines lepo drajver za linux sa nvidiinog sajta i radi onda svaka njena karta pod X-om.

Skines lepo drajver za linux sa nvidiinog sajta i radi onda svaka njena karta pod X-om
Ma to je ok tako sam i uradio za RH7.2 ali problem je bio sto bez toga nije hteo UOPSTE da podigne X neko samo suvi prompt:D
Mislio sam da bi u RH8.0 makar radio u 640x480 u 16boja ali nema veze sve lepo sad radi:cool: Odoh da igram TUX racer ko hoce multiplayer:D boom

Da ne otvaram novu temu jos jedno pitanje:
Kompajlirao sam kernel podesio sve sto mi reba itd.. ali muci me sledece:
System.map i bzImage sam iskopirao u /boot kao sto treba i vezao simbolickim linkovima otprilike ovako: System.map>System.map.2.4.18 i vmlinuz>bzImage u /etc/lilo.conf sam dodao jos jedan kernel ali posto ja dizem linux sa diskete (da ne bih se zezo sa boot menadzerima) meni loader i dalje dize stari kernel 2.4.7-10 Sta jos treba da se prepravi?

Vrh Dno