Šta je novo?

Linux i UDF

• Začetnik teme drdex
  • Datum pokretanja
D

drdex

Guest
Kako naterati Linux da reze na UDF formatirane medije. Negde, na nekom sajtu sam naleteo na informaciju da je zbog ogranicenja kernela dozvoljeno samo citanje UDF medija. Da li je ikako moguce praviti i pisati po UDF-u? Probao sam i neki UDFTools, ali posle instalacije ne znam sta da radim sa njim...

Vidi, kada sam kupio zvanicni paket SuSe-a, dobio sam obilje knjiga i dokumentacije. Isto to imas i na netu.

Bas lepo od tebe sto si KUPIO zvanicni paket SuSe-a, ali u tvojoj poruci ne vidim odgovor na moje pitanje... A i zato bi KUPIO kada mozes i da download-ujes sa net-a...

:rtfm: Hehehehe, pa upravo ZBOG GOMILE LITERATURE koju dobijes uz CD-ove i DVD O:) . Iako sam vec 5 godina aktivni LINUX korisnik, nije na odmet imati i knjige koje ti pomognu kad zapnes kao ti ili bilo ko (naravno i ja). BTW, sa registrovanom licencom imas CAK i podrsku (ako nisi znao) :happy: od proizvodjaca ,) .

I dobro, sta ta tvoja literatura kaze na podrsku za pisanje po UDF diskovima?

Dok se on snadje u 12k strana, sam cesh provaliti :)

U kernelu postoji podrska za UDF, pa pogledaj da li je kod tebe ukljucena. Dobro, ukljucio si je (eventualno iskompajlirao kernel ako je ranije nije bilo), i sta sad? Ne znam :) Procitaj FAQove, pogledaj na netu itd. Sigurno se neko bavio ovime.

Koliko kosta SuSe i RH?

Nazad
Vrh Dno