Šta je novo?

Linux forum

• Začetnik teme Začetnik teme drdex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

drdex

Guest
Da li negde na domacim terenima postoji neki dobar linux forum. Posto sam pocetnik u linux-u, imam dosta pitanja, samo ne znam gde je najzgodnije mesto da ih postavim... Hvala...

drdex je napisao(la):
... Posto sam pocetnik u linux-u, imam dosta pitanja, samo ne znam gde je najzgodnije mesto da ih postavim...
Pa u sobi Operativni sistemi. 😛

drdex je napisao(la):
Da li nesto sa mojom masinom nije u redu ili je www.elitesecurity.org "pukao"??? Nema sanse da mu pristupim...

Nazalost izgleda da je ovo drugo u pitanju..definitivno je puk'o!🙁
A bas mi bilo potrebno da nesto tamo pitam 🙁 🙁

Steta za tako dobar tj odlican sajt...nadam se da ce uskoro proraditi

kUdtiHaEX je napisao(la):
Steta za tako dobar tj odlican sajt...nadam se da ce uskoro proraditi
Dobar je ""ES"", mnogo kvalitetnih ljudi kao na benchu ... Ali iako sa velikim brojem clanova, ogroman broj threadova, topica, je bez odgovora , pravih diskusija, mnogo neodgovorenih pitanja itd, sto nikada necete naci na benchu, iako je manje membera mnogo smo aktivniji, predusretljiviji, bench je stvarno community ...

Dzaba je pokretati ovakvu raspravu kada administratori ne zele da izadju u susret. Ja sam licno pokusao 3 puta da ih nagovorim i nije mi uspelo...🙁

Kudi, kada bi se i napravila posebna soba za linux, zar mislis da bi petoro aktivnih ljudi na njoj cinilo tu sobu kvalietnom ?
Jeste, interesenata bi bilo vise od pet, ali 90% posmatraci - pogledaj koliko ima registrovanih korisnika i koliko je od toga aktivnih. Nema smisla za sada da se rasprsujemo toliko. Kada OS soba postane tesna, verovatno cepamo - ali do toga ima jos ohoho.

Nazad
Vrh Dno