Šta je novo?

Linksys WAG2000G, ne mogu u admin panel

techtris

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2005
Poena
619
Pozdrav.

Pošto sam imao problema sa čestim blokiranjem konekcije pri skidanju torrenta, nešto sam čačkao u podešavanjima rutera juče i više ne mogu da pristupim admin panelu preko default adrese 192.168.1.1. Firmware je 1.01.05.

Izgleda da je IP rutera sada 169.254.219.198, što sam otkrio pomoću ipconfig /all. Iako mi ping uspeva, i dalje nema šanse da pristupim admin panelu preko browsera.

Kako da uradim hardverski reset na ovom uređaju?

Uspeo sam. Isključi se kabl napajanja, reset se drži 30 sekundi, zatim se uključi kabl i opet drži reset 30 sekundi. Hebalo ih reset dugme.

Ja uopšte ne mogu da pristupim admin panelu preko te adrese... Traži mi username i šifru i kada otkucam default šifre koje stoje u uputstvu opet mi traži to isto...

Ja uopšte ne mogu da pristupim admin panelu preko te adrese... Traži mi username i šifru i kada otkucam default šifre koje stoje u uputstvu opet mi traži to isto...

A jesi li siguran da je u pitanju default?
Ako ti traži ponovo šifru negde grešiš u kucanju ili podešavanja nisu po defaultu?
Ako hoćeš da sve vratiš na default moraš hardverski da ga resetuješ.

A jesi li siguran da je u pitanju default?
Ako ti traži ponovo šifru negde grešiš u kucanju ili podešavanja nisu po defaultu?
Ako hoćeš da sve vratiš na default moraš hardverski da ga resetuješ.
Da li je moguće da sam ja to u nekom koraku izmenio username i šifru (i magarac zaboravio)?

I kako hardverski da ga resetujem? Palim ga i gasim, i opet ništa...

Da li je moguće da sam ja to u nekom koraku izmenio username i šifru (i magarac zaboravio)?

I kako hardverski da ga resetujem? Palim ga i gasim, i opet ništa...

Imaš rupicu na poleđini za reset.
Ubodeš čačkalicu i to je to (držiš pritisnutu par sekundi).

pinguj ga i drzi reset,videces kada se resetuje.

Hvala svima, na kraju sam uspeo :) posle krvničkog ;) držanja od skoro pa minut... ;)

Pozdrav.

Pošto sam imao problema sa čestim blokiranjem konekcije pri skidanju torrenta, nešto sam čačkao u podešavanjima rutera juče i više ne mogu da pristupim admin panelu preko default adrese 192.168.1.1. Firmware je 1.01.05.

Izgleda da je IP rutera sada 169.254.219.198, što sam otkrio pomoću ipconfig /all. Iako mi ping uspeva, i dalje nema šanse da pristupim admin panelu preko browsera.

Kako da uradim hardverski reset na ovom uređaju?

U vezi sa bagovanjem i p2p programima. Uradi update firmware na verziju 1.01.06 u kojoj su rešeni ti problemi.

VAŽNO!!! Obratiti pažnju da li je u pitanju pots ili isdn (annex a ili annex b) verzija. Njihova tehnička podrška tvrdi da su firmveri različiti, a na sajtu postoji samo verzija za pots.

U vezi sa bagovanjem i p2p programima. Uradi update firmware na verziju 1.01.06 u kojoj su rešeni ti problemi.

VAŽNO!!! Obratiti pažnju da li je u pitanju pots ili isdn (annex a ili annex b) verzija. Njihova tehnička podrška tvrdi da su firmveri različiti, a na sajtu postoji samo verzija za pots.

Na Nemackom (ako se dobro secam) sajtu postoji i verzija za ISDN.

Ukoliko ste imali problem sa chestim diskonektovanjem adsl-a recept je sledeci, 30 sekundi drzite reset, onda izvuchete kabl od napajanje sve vreme drzeci reset jos 30 sec, potom ukljucite kabl drzeci jos 30 sec reset. Sveukupno 90 sec chachkalice u rupi. Meni je ovo pomoglo.

Nazad
Vrh Dno