Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nisam bash chuo da je napljuvan Netgear 834,naprotiv.Iz prve ruke znam da odlichno radi na Telekom Adsl-u.Shto se tiche Linksys-a,bilo je problema na nekim centralama u Vojvodini,ali je kol'ko sam chitao na Benchu i to resheno alternativnim firmware-ima.Udri po searchu,dosta se pisalo o tome.
na nbgd sam i trenutno ovaj linksys (wag200) radi ok sa adsl-om. vise me interesuje kako ce da radi N wifi, bice umrezeno 3 desktopa i lap preko N (i povremeno fon i wii preko G)
u desktopima ce verovatno biti dlink kartice, u lapu je intelova neka
znaci vrlo je bitno da wifi radi bez bagova i tripovanja, tipa da cesto moram da resetujem ruter i tako to
preko G fajl transfer ide oko 2.5 MB/s, koliko mogu da ocekujem sa N ?
Hmmmmm dosta tezak izbor.
Testirao sam taj netgear oko 7 dana , mogu ti reci da je odlicno radio , doduse kod mene mu je trebalo malo vremena da prodje autorizaciju ali je nakon toga radio perfektno , na 3 kompa , max opterecenje koje sam mogao da smislim , nije gubio konekcije.
Od Linksys-a sam koristio nekoliko modela ali taj koji ti navodis nisam.
Pretpostavljam da ce na kraju cena da odluci , i jedan i drugi su dobri uredjaji , neces pogresiti.
Pa ovaj Netgear je osetno skuplji od dotičnog Linksysa...sad se samo postavlja pitanje da li je Linksys sigurna kupovina zbog naših centrala...i kompatibilnosti sa DSLAMovima o kojoj je pisano... ??
ako imate koga u Austriji ili drugim drzavama Francuska,Turska itd koji su zvanicno kao distributeri Linksys a verujte jeftinija je oprema za 1000 do 2000 dinara :wall:.Samo u dobrom delu slucajeva placa se ili preko Master Card a ili Visa redje :wave:
uzeo sam wag160n i zazalio, jedna wifi kartica je dlink n i ide sporije nego sto je islo preko g sa wag200g... net radi ali morao sam manuelno da podesim dns servere na svakom racunaru jer je inace net prestajao da radi nakon nekog vremena ... racunari medjusobno u vrlo retkim slucajevima mogu da se pinguju... izbeci u shirokom luku
Hm, da, stvarno malo....meni G gura blizu 3000 kb.....preko 2k imam TP-link 642G (sa dodatom antenom od 5db) na spratu, a računar u prizemlju krzoz ploču i dva zida...gledam u Total Commanderu dok kopira...
Mislim da je ipak problem u kombinaciji Linksys + D-Link... Kupi PCI, PCI-E ili USB Linksys adapter pa onda probaj....siguran sam da će se situacija drastično poboljšati !
Uvek treba kupovati WiFi opremu istog proizvođača...to je staro pravilo 😉