Šta je novo?

Linkovi za kladionice(hocu da se kladim na izbore)GDE?

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Veoma ozbiljno razmisljam da uplatim par hiljada dindzi na izbore,vec sam
napravio kalkulacije izlaznosti i osvojenih glasova.Za ove prosle
predsednicke izbore sam obisao 5-6 kladionica i nigde nije bilo izbora na
listama,a uvece su na BK objavili izvestaj iz jedne kladze gde je moglo da
se kladi.Ako je neko upoznat gde ce moci da se kladi na izbore,molio bih da postuje ovde.Pozdrav
P.S Nemoj da mi je neko uleteo sa politickim prepucavanjima u thread pa da mi ga moderatori obrisu

Zaboravih da napisem da postujete i linkove za Beogradske kladionice na netu,mozda neka od njih izbaci listu i na sajt

Ja samo znam da postoji nagradna igra oko izbora na b92.net, a za kladionice neznam...

Znam za tu nagradnu igru,odigrao sam je ali *******o je pogoditi u procenat koliko ce ko osvojiti glasova,mene zanima recimo varijanta DS ispod 10% kvota 2 ili SPO 5-10% kvota oko 1.5,ili nece preci cenzus Narodno Jedinstvo kvota 1.5.......
Ili recimo da se kladim na redosled prva 3-4(kao na konje),ili izlaznost.......
Jel ima neko upuceniji da mi pomogne bas sam se naostrio da bacim koju crvenu na tiket

Moj cimer se kladio za predsednicke izbore i dobio. Nabio je kvotu oko 20. U pitanju je bila kladionica Puma. Ima ih vise po gradu, a jedino znam za jednu iza trznog centra Banjica. Nemaju kvote na internetu :(

Fora sa kladjenjem je bila da oni procene recimo da ce izlaznost biti 58-60% a ti se onda kladis na 1 (manje od toga), X (58-60) ili 2 (vise od 60). Ne mogu da se setim kolike su kvote za to. Svako kladjenje je na ovu foru, odnosno tako ce proceniti i stranke. Reci ce za DSS 20-22% ili nesto slicno pa ti proceni.

I mene interesuje da li se negde na internetu mogu naci ove kvote. Mislim da je ovo sigurnije od fudbala i sigurno cu se kladiti.

Lazo ajde javi mi obavezno gde si nasao kvote,da pojurim tu kladionicu ovde u BG.
Inace se takodje slazem da je sigurnije od fudbala,ako se malo ukljuci mozak i zdrav razum,a izbace simpatije prema strankama

Nisam nasao kvote. Dao sam ti samo primer kako izgleda kladjenje: oni procene raspon a ti se onda kladis na 1, X ili 2.

Nista jedino nam ostaje da odemo u kladionicu, sumnjam da cemo naci kvote na internetu.

Tesko je pogoditi da DS nece preci 10%, ubilo se...:d

Inace i mene ovo zanima, obavestavajte, ljudi, ako nadjete nesto, jos samo 2 dana do pobede G** i D** :)

Ja cu danas da svratim do Lavova ovde u kraju, koliko se secam njih su intervjuisali oko predsednickih izbora na BK, mozda su oni u pitanju !

Imam info da ce biti u LAvovima i u Atlantiku,provericu za LAvove u poslovnici u 61 Bloku,mada mi oni nisu sigurica jer me par ljudi ubedjuje da je moglo da se kladi na proslim predsednickim izborima,a kod ovih u61-om nije bilo 100%.NA sajtu lavova(www.lavovi.com) nema jos nista

OptiPlex je napisao(la):
Ja cu danas da svratim do Lavova ovde u kraju, koliko se secam njih su intervjuisali oko predsednickih izbora na BK, mozda su oni u pitanju !

Imaju kvote u današnjoj listi u Lavovima.

Ima u Lavovima ako se ne varam :) Ajde da svi zajedno ulozimo :) (pa posle na pivo :))

Ja sam puk'o. :S

Prvo sam se iznervirao sto nisu mogli da se vezuju mecevi kod "Lavova". Pa sam se onda kladio na jedan singl i puk'o! Mada, za sledece izbore cu se bolje pripremiti i potraziti kladionicu u kojoj ce moci da se vezuju mecevi.

I ja sam se iznervirao kad sam cuo da ne moze da se vezuju mecevi i da je limit 1000 dindzi po tiketu i jos nisu dali uplate na DSS +20%.Kad sam video rezultate resio sam da uslikam LAVOVE i da okacim sliku na zid jer bi pukao 10000dindzi koje sam hteo da stavim na 1. DSS+3.5% vs SRS.Ocajno sam prognozirao,mislio sam da sam bolji!
Igrao sam 6 singlova i na 3prosao na 3 pukao.Ulozenih 6000dinzdi vraceno 5800(i potroseno 10-20 sati razmsljanja ko ce kolko osvojiti)

Je*o politiku. Drž'te se ljudi fudbala! :d

Znači ovaj filipenko je vuna najgora... :mrgreen:

Nemojte ljudi, ko boga vas molim! Skrecete u mracne vode politike, a tamo je mrak!!!
NE IDITE TAMO! :cuss:

Pazi kad su uspeli da prodju 10%, ne verujem !
Dobro je da se nisam kladio, izgubio bih zbog tih 1% vise koliko su osvojili :d

Ma ti bi pao na kladionici da pogađaš dal je sutra nova godina ili nije :mrgreen:

Da ne pričam o favoriziranju tih nekih pilićarskih partija od tebe :)...

Sta mislite da neko zatvori ovaj thread? Izbori su, ako moram da primetim, prosli (onako kako su prosli :(, ali to je za neku drugu raspravu).

Nazad
Vrh Dno