Šta je novo?

Linkovi u Tbirdu

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Tbird mi linkove iz mailova otvara u IE (Maxthon-u) iako je FF default browser. Ne smeta mi previše pa nemam vremena da jurim rešenje po netu ali ako neko zna kako rešiti to neka kaže, nije na odmet:

ZoNi, uz svo dužno poštovanje 'ajde kaži nešto pametno.

Mislim da postoji extension za Tbird...

Pa i meni otvara ok linkove iz drugih programa ali iz mail clienta otvara kroz IE.

Imas extenziju Launchy 3.5.0 na sajtu mozill-e, posle njenog instaliranja kliknes desnim tasterom na link i izaberes u cemu hoce da ti otvori. Ako se u spisku programa ne pojavi Firefox javi da ti objasnim kako da ga ubacis da sada ne duzim. Posle instaliranja ako budes isao na update thunderbirda nemoj da instaliras zadnju verziju Launchy koja je 3.7.0. jer meni ona ne pokazuje ni jedan program pa sam se vratio na 3.5.0. Nadam se da ce u sledecoj verziji ispraviti tu gresku ili to mozda zeza samo kod mene jer sam naknadno ubacivo Firefox u Launchy.

Nema potrebe za ekstenzijama. Prvo zaista idi na Check default browser da bi to eliminisao. Ako zaista jeste, idi u CP, pa Folder Options, pa File types, nadji Url. Sada stavi da ti otvara pomocu FF. Sada ce sve biti OK.

Nazad
Vrh Dno