Šta je novo?

Link2SD mount: invalid argument

phantomr

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600KF - DeepCool AK620
Matična ploča
Biostar B660GTA
RAM
64GB DDR4 3600
GPU
RTX 2060 Super
Storage
2TB+3TB+3TB+500GB SSD
Zvuk
Logitech Z5500
PSU
Seasonic s12ii-620
Kućište
Chieftec Dragon
Monitor
27+2*19
Miš & tastatura
Logitech g600
Mobilni telefon
87925984799
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Koristim kupljen Link2SD na starom telefonu xperia mini CM9 (ICS) na kartici od 32gb, imam 2gb ext2 particiju (i tada kada sam to nameštao me je nešto zezalo, ali sam nekako namestio i sve radi ok).
Danas imam Sony Z2 i karticu od 64GB, formatizovao sam je iz mini partition toola, 1.5gb ext2 (probao sam i ext4) obe primary, i kada pokrenem link2sd izbaci mi grešku mount: invalid argument, prilikom odabira ext particije. Pokušao sam format i iz Aparta, ali rezultat je bio identičan.
Imate li neki predlog?
Trenutno sam na 5.1.1 23.4.A.0.546
Da li mi uopšte treba Link2SD na ovom telefonu?
Na prethodnom tel. Link2Sd radi super i bez njega telefon ničemu nije služio.

Poslednja izmena:
Ne treba ti. Jedino ako imas stvarno neku gomilu aplikacija instalirano. Igre su te koje zauzimaju puno prostora. I ja isto imam z2 i 64 gb. Imam prostora svuda. I na internoj i na sd. Link2sd ne koristim otkad imam z2, Na starom telefonu mi je bio poteban

Hvala na brzom odgovoru:wave:
Ne mogu da procenim koliku ću gomilu app nakupiti, jer mi je tel nov, ali na starom tel sam ih imao baš puno, na novom želim još više. :d
Oko 100 app npr. Igrica desetak, uglavnom manje, i mogu da ih brišem kada me smore.

Ono što ne koristis ne treba ni instalirati. To je neko moje pravilo. Imam kupljeno gomilu stvari, pa ne koristim a ne treba ni da mi stoji u telefonu samo eto da bi imao

Nazad
Vrh Dno