Šta je novo?

link za realone ?

Pa mozes ga skinuti sa maticnog sajta, tako sam i ja uradio.

tamo sam i gledao, ali me trazio broj kreditne kartice :mad:

pogledacu ponovo veceras

hvala

RealOne Player Plus wGOLD Pack Option [FINAL]

Uzivaj...
download

to je vec mnooogo bolje

hvala dEXE

Mozete li reci koja je verzija u pitanju i da li je krekovana, jer vec odavno koristim 7-icu pa da vidim vredi li skidati je?

Amon_Ra je napisao(la):
Mozete li reci koja je verzija u pitanju i da li je krekovana, jer vec odavno koristim 7-icu pa da vidim vredi li skidati je?

evo skidam preko satelita sutra ujutu je ovde.....(moram da se hvalim proradila posle 2 meseca gnjavaze sa setovanjem)

javljam ti sutra.

Amon_Ra je napisao(la):
pa lepo pise da nije real player :)
dakle, posle sedmice izasla je i osmica, a sad je koliko sam ja shvatio, real smislio nesto "novo", tako da se sad player zove realone player, i ovo je njegovo prvo izdanje valjda i to full, ali za neke opcije (rezanje cd-a i td) bi valjda trebalo da se registruje ili plati, 'bem li ga...
u svakom slucaju, dosta izmenjen interfejs...

Dada znam da je promenjen naziv od ove verzije, ali je bitno da li je crackovana ili ne. Treku cekamo te...;)

Evo me..

skinuo i instalirao...

prvi dojmovi - interfejs izgleda ok, ali ima podrsku za skinovanje tako da verovatno originalan dizajn nece dugo trajati.

drugo sto sam primetio da za mnoge opcije trazi konektovanje na internet - za sada nisam jos video dali to radi (odnosno da nece da me pita neki serijski broj - uz fajl ne ide nikakav serial).

trece ima neke dodatke - jedan je mogucnosti sviranja svega i svacega od aiff preko audiocd pa na mp3 i avi

ono sto mi se nesvidja - izbacili su buttons za fast forward i rewind za rm fajlove u realnom vremenu :mad: to mi mnogo smeta, mada mi se cini da je slika nesto kvalitetnija od real osmice - subjektivni utisak.

nije me trazio nikakvu registraciju niti je spominjao neki time limit pa predpostavljam da je crackovan....

za linkovanje na internet pisem kasnije.....

ah da,

posao gledanja southparka i simpsona odradjuje odlicno ;) ;)

Nazad
Vrh Dno