Šta je novo?

Lines igra-hitno!

chox

Slavan
Učlanjen(a)
27.04.2005
Poena
319
Gde mogu da se downloaduje ona sitna igrica Lines,znate onu gde moraju dase poredjaju kuglice iste boje,nekih pet da bi nestale,a igra je gotova kada se tabla popuni sva lopticama.Ja sam je imao,ali sam je danas slucajno izbrisao a jedino cega se secam je da je bila nekih 400 kb,da pise da ju je napravila neka DeMarti kompanija i to je sve.Znaci hitno mi je stvarno,pa stavite link gde mogu da je skinem.poz!

Lines

Imam je ja. Onu verziju sa chika zlobom i njegov mirom. Ako ti se oni gledaju mogu ti je poslati. Oko 150 Kb rarovano. Sad, ne znam da li je mogu postovati ovde. Dotichna igra je oduvek bila FREE pa ne bi bilo shirenja piraterije na forumu, ali ne znam kakva su pravila po pitanju slanja programa na forum. Mozhda je bolje da mi kazhesh mail na koji da ti je shibnem.

GeorgeT

Poslednja izmena:
GeorgeT je napisao(la):
Imam je ja. Onu verziju sa chika zlobom i njegov mirom. Ako ti se oni gledaju mogu ti je poslati. Oko 150 Kb rarovano. Sad, ne znam da li je mogu postovati ovde. Dotichna igra je oduvek bila FREE pa ne bi bilo shirenja piraterije na forumu, ali ne znam kakva su pravila po pitanju slanja programa na forum. Mozhda je bolje da mi kazhesh mail na koji da ti je shibnem.

GeorgeT
S obzirom da je Free verzija u pitanju mozes slobodno da okacis link do iste ili kao attachment (mozda ima jos neki nostalgichar kome nedostaju Mira i Sloba :D)...

pa ajde onda,ja cekam...

LINES (s mirom & zlobom) :-devil-:

Evo, ko voli nek izvoli :whip:

GeorgeT ,)

Prilozi

• LINES.ZIP
    148.4 KB · Pregleda: 10,610
chox je napisao(la):
Gde mogu da se downloaduje ona sitna igrica Lines,znate onu gde moraju dase poredjaju kuglice iste boje,nekih pet da bi nestale,a igra je gotova kada se tabla popuni sva lopticama.Ja sam je imao,ali sam je danas slucajno izbrisao a jedino cega se secam je da je bila nekih 400 kb,da pise da ju je napravila neka DeMarti kompanija i to je sve.Znaci hitno mi je stvarno,pa stavite link gde mogu da je skinem.poz!

Ufff kad je ovako hitno mora da je za neku cicu...ko drugi igra lines :d

16 godina od poslednje poruke u temi...

Lines zbog matoraca sam morao da drzim uvek na nekom backupu :) Sad su bas u godinama, i ne igraju vise, ali ga cuvam zbog nostalgije

Да обновимо тему. Има ли неко ову игрицу, а да није заражена вирусом?

Imas iznad u postu, meni nista ne prijavljuje antivirus.

Vrh Dno