Pablo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2006
- Poena
- 500
Na poslu moj account na PC-u je limited i nemam Administratorsku lozinku ( logichno ) E sad nemogu da instaliram Adobe Flash player. Kad pokrenem instalaciju izbaci mi da moram da imam administratorske privilegije ( logichno ) ali izbaci mi greshku i ako uzmem sa drugog PC-a file-ove iz foldera C:/Windows/system32/Macromed/Flash i ako hocu da ih iskopiram na tu putanju na PC na kom nemam admin privilegije.
[/url]
Na tom PC imam Operu koju sam iskopirao od kuce i u njoj nekim sluchajem flash animacije rade ( rade i u IE6.0 ) ali zelim da predjem na Firefox poshto je IE glup, spor, pun rupa a Opera mi zdere ram i procesor i baguje na FB-u ( nepomaze ni najnovija verzija ). Skinuo sam portable firefox i instalirao je na USB flash i onda kopirao na HDD ali flash animacije mi nerade.
Kako da nateram da mi flash animacije rade normalno ??
:wave:

Na tom PC imam Operu koju sam iskopirao od kuce i u njoj nekim sluchajem flash animacije rade ( rade i u IE6.0 ) ali zelim da predjem na Firefox poshto je IE glup, spor, pun rupa a Opera mi zdere ram i procesor i baguje na FB-u ( nepomaze ni najnovija verzija ). Skinuo sam portable firefox i instalirao je na USB flash i onda kopirao na HDD ali flash animacije mi nerade.
Kako da nateram da mi flash animacije rade normalno ??
:wave: