Šta je novo?

Limewire

G.Pikvik

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
319
Pozdrav

Jel koristi neko, intenzivno ili osrednje , limewire pro?

Zanima me kako vam sljaka u poslednje vreme?
Uzeo sam novu pro verziju i radilo ok prvi dan, a posle ocaj...

A i cini mi se da zaiista ima veze sama verzija software, jer sam i ranije menjao u nazad kada mi npr nova koci ceo sistem, ili zeza oko sources...

Jel primetio jos neko ko koristi verziju 4.11 Pro da mu dosta losije sljaka? :trust:

Ja sam se zadrzao na 4.10 Pro. I on zna nekad da se pobuni,kao i ranije verzije koje sam koristio.Izgleda da sve pate od toga.Meni nekad nece da se konektuje i to je sve.
Poz

koristim vec 20-ak dana 4.11 i ne primecujem nista problematicno.
Kakve konkretno probleme imas?

4.10.9 Pro
Zna ponekad da zakoči ceo sistem, a u poslednje vreme download je dosta loš.
Masovno skidam od ljudi sa T1 i T3 vezom i skidam sa 30% max. brzine.
Znam da na brzinu download-a utiče mnogo faktora, al 30% je 30%

4.10.5 Pro
Koristim je oko mesec dana, nikakvih problema nemam, za sada. Dobar, stabilan, brz download. Za svaku preporuku.

ljudi to sto vam koci sistem je zbog j***ne jave u kojoj je pisan program a za download je bitno kakvu i koliko zagusenu konekciju imaju oni od kojih skidate.
Meni je LW sasvim ok, jedan od retkih p2p klijenata ove vrste a da ne smara sa djubretom u vidu spyware-a i sl.

Ja imam problema u poslednjih par dana, mada ga ne koristim bas dugo, mozda dve nedelje, mozda ni toliko. Radio je ok, ali sada mi stalno ispisuje Awayting Sources, pa nista ni ne skida.... A nervira me zato. Generalno nije los, ali ljudi mi ovde preporucise mulu, i da kazem da radi perfektno. DL radi, ne koci.....
Samo i jedan i drgugi mi jedu 20-50MB ram-a, sto me prilicno iritira, jer imam bednih 512. Pa kada dignem LW i eMule, Explorer, Sidebar, NetLimiter.... Ode memorija :D na 80-85% zauzeca....

Mene je ova 4.10.9.4 verzija dosta zezala, recimo file dole u download bar-u ima 9 sources ali je download 0-4 KB i slicne stvari...pa nekada nece da se konektuje ittd...
nasao sam jedno resenje koje ga je izgleda sada oporavilo, trenutno mi skida 5 filmova ukupnom brzinom oko 24 KB.
U search WE se ukuca .limewire, i ukljuci search hidden files, kada ga nadje, izbrise se taj file. posle se ode u c/Documents and Settings/vas username/Application Data i tu se nadje folder sa props po imenu Limewire, pa se i on izbrishe. Ovo se sve radi sa iskljucenim Limewire-om. Posle ovih brisanja se opet startuje, osnovna podesavanja i trebalo bi da radi.

meni inace Emule jako loshe radi. Naestio sam port forward, imam High ID na servers i Open na Kad Network, stavio sam u share dosta, podesio min i max down i upload, nadjem file u search sa preko 200 zelenih sources, ostavim ga celu noc i sutradan skinuo 10 MB i ne vuce nista ...jel ima neko neki predlog?

meni savrseno radi. 4.10.9. pro, zakucano mi stoji na 30-32, cable 256k

uh ala si me dotukao sa ovih 30-32 ...

izgleda da je cable neprevazidjen

AyS^ je napisao(la):
meni savrseno radi. 4.10.9. pro, zakucano mi stoji na 30-32, cable 256k
E bre ayse nemo' da traumiras narod ;) ,moze da ti zakucano stoji samo ako skidas iskljucivo fajlove koje ima brdo usera i to sa jacom konekcijom.

Meni, kad skidam takav fajl, brzina ponekad ide do max. 50 i "kusur" (512 adsl) ali ne uvek, jednostavno zato sto je maksimalan broj konekcija koje mozes uspostaviti za jedan fajl - 10, pa sad racunaj - ako oni ogranice upload na nekih 2-3 kb/s to znaci da ja u tom slucaju mogu da skidam samo brzinom od 20-30 kbs.
Mada, daleko od toga da se bunim :d

Poslednja izmena:
4.9.28 sve ok radi 58kb ADSL 512 sezam pro nemam nikakvih problem super sljaka....

Doduse kod mene slajaka vec 6 meseci bez problema

ne znam, ipak ga nije sredila ona fore, limewire i dalje stenje li stenje, i ceo sistem uspori...download totalno haotican. blizu sam da ga skroz skinem sa compa..

LimeWire PRO 4.10.0
takodje mi radi ko zmaj...ali bas....ptt 512...preko 50 konstatno..bez ikakvih problema...
nemam nameru jos menjam verziju....sa 512 i ne mogu vishe da povuchem

Poslednja izmena:
Da li mnogo dobijam prelaskom sa LimeWire 4.9.37.0 (ne PRO), na LimeWire Pro? Običan toliko dobro radi, da se bojim da ga promenim. Naravno, glavna zamerka je loša pretraga (manje popularnih stvari nema). Koje su najbitnije razlike? Isplati li se menjati? Ona reklamica za Pro što mi konstantno blinka, obećava turbo charged download, ali sam već na maksimalnoj brzini, pa... Šta preporučujete?

Agilni je napisao(la):
Da li mnogo dobijam prelaskom sa LimeWire 4.9.37.0 (ne PRO), na LimeWire Pro? Običan toliko dobro radi, da se bojim da ga promenim. Naravno, glavna zamerka je loša pretraga (manje popularnih stvari nema). Koje su najbitnije razlike? Isplati li se menjati? Ona reklamica za Pro što mi konstantno blinka, obećava turbo charged download, ali sam već na maksimalnoj brzini, pa... Šta preporučujete?

E i koliko se secam na obicnoj verziji ne moze da se konektuje na 10 korisnika pri skidanju jednog fajla (ispravite me ako gresim, davno sam ga koristio) pa samim tim je teze postici max DL + bolji search na PRO.
U svakom slucaju --> PRO!

meni licno nije mnogo bogatija pretraga sa PRO, cak i u vreme kada je dobro radio, a imao sam istovremeno i pro i obican, brzina isto, kad radi, rade isto. slicne komentare sam nasao i na ostalim sitovima. ali ako ne moras da platis za PRO, nista ne skodi pokusati i videti, da li daje vise rezultata za nepopularnije stvari.

ja cu se vratiti na verziju 4.10 i nize, jer ova bas zeza...a ko zna , mozda je i do jave skrnave

e da, u PRO moze 10 hosts da primi, ali nisam primetio da utice mnog na speed ako je 10 umesto 8, bitno je da on ide max brzinom u oba slucaja, sto je meni i radio

Poslednja izmena:
Koristim josh uvek 4.10.9 Pro,a nisam primetio neki veci pomak prelaskom na doticnu verziju.

Pre LW sam koristio E-mule i BS,ali sam najbolja iskustva ima sa Limewire,pa sam stoga i ostao na njemu

LW je do skora bio najbolji za stvari koje nisu raritet, odma skida, puna brzina! Ali u poslednje vreme izbacuje gomilu "djubreta" u searchu, pa se dosta gubi na kvalitetu...

Nazad
Vrh Dno