Šta je novo?

LimeWire

VoXman

Slavan
Učlanjen(a)
08.12.2004
Poena
304
Da li moj upload shareovanih fajlova utice na brzinu download-a?Da li ima veze kolicina share-ovanih fajlova sa korinicima LimeWire-a sa pronalazenjem izvore nekog fajla koji meni treba (da nije mozda onaj princip,sto vise sharujesh veca je mogucnost da nadjes ono sto ti treba)?

VoXman je napisao(la):
Da li moj upload shareovanih fajlova utice na brzinu download-a?Da li ima veze kolicina share-ovanih fajlova sa korinicima LimeWire-a sa pronalazenjem izvore nekog fajla koji meni treba (da nije mozda onaj princip,sto vise sharujesh veca je mogucnost da nadjes ono sto ti treba)?
Ja koristim LimeWire pro,4.8.1 verziju i sherujem malo fajlova,a pronalazi mi super sve i brzina downloada je do sada najbolja od svih P2P programa koje sam koristio,na modemu 5-6 kb/s.Cisto sumnjam da bi mogla biti veca sve i da sherujem mnogo vishe faljova.Pozdrav

Pa, koristis pro verziju, sa njom i ne moras da sherujes fajlove. Inace, ja koristim obicni LW 4.8.1, i mislim da nema veze da li je sher 0 ili 10000 fajlova, sto se brzine d/l tice.

Tako je i sa Bearshare.

Veci upload protok ce se sigurno odraziti i na smanjenje brzine downloada. Na primer, kada ja zelim da ostvarim punu brzinu downloada od 26-28KB (na adsl-u od 256Kb) moram da ogranicim upload na 4-5 KB.

Hvala momci,skapirah.....

kako da instaliram ovaj limewire pro 4.81 kad mi prilikom instaliranja trazi nekakvu java skriptu. Onda usledi mini prozorcic u install shild-u na kome pise 'Please vait,installing Java ............' i tako u nedogled (vec 40min). Sta da radim?
PozZ.

Vrh Dno