Šta je novo?

Lifeless Planet ,by Stage 2 Studios

Markomaniax

Čuven
Učlanjen(a)
16.06.2008
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5700X & scythe mugen 5
Matična ploča
Asus TUF B550-Plus
RAM
G.Skill Ripjaws V 2x16Gb kit
GPU
Red Devil AMD Radeon™ RX 6900 XT Ultimate 16GB GDDR6
Storage
M.2 NVMe Intel P660 1TB ; WDC 6TB 3.5 SATA III 256MB 7.200 Gold
Zvuk
Asus Essence STX II & Edifier 75w neki zvucnici
PSU
Corsair AX860i 80+ Platinum
Kućište
Lian Li Lancool II Mesh C RGB TG Snow edition
Monitor
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 170Hz
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3 & Keychron V6 custom PBT Hot swap RGB Pro Braon lubed QMK
Ostale periferije
Xbox ONE joypad
Pristup internetu
  1. Optički internet
Igra se vec 2 dana i igra je cista umetnost! ...

<< Oficijalni sajt >>

Izgleda da cu uskoro da menjam avatar :d

Lifeless Planet - o boy... imao sam prilicno niska ocekivanja od ove igre, prakticno sam je skinuo i instalirao tek radi reda, i posle pola sata igranja mogu mirno da konstantujem, da nisam morao ni da je skidam...
jasno mi je bilo da je igra prilicno nisko budzetna... ali da je ovoliko, to nisam ocekivao... prazna igra, sa praznim svetom, pravdaju pricom i atmosferom tako nesto, nije li to zgodno, a ustvari tuzna istina, kod ovako nisko budzetnog projekta, nisu ni planirali da prave neki bogat svet... dakle prilicno prazni nivoi, sa tek par objekta, dosadna prica, dosadan gameplay, sve je amaterski, ovako nesto sam i ja mogao da napravim...

i nije samo to sto su nivoi puni praznog hoda i liseni bilo kakvo desavanja, vec sto te igra cesto tera cak i na 'ebani backtracking... e tu sam popizdeo i obrisao igru...

neki glupavi puzzle-i... msm realno najbolje da su od ovog napravili neku platformu, samo da preskaces neke prepreke, igra bi bila bar ok... ovako je uzasno dosadno i ne preporucujem je nikome... 3/10

:d :d

@dabirbaj
+1
Potpuno isto i kod mene, igra je neverovatno dosadna. Preporuka samo za hipstere koji žive za ovakve "artsy" igre a svi ostali neka slobodno zaobiđu, neće propustiti ništa vredno igranja.

G@W lepo sam objasnio na sta mislim, jeste naslov igre i njegova poenta bezivotna planeta... ali ovo je jednostavno suvise prazno i dosadno, morali su smisliti neki bolji da nacin da predstave bezivotnu planetu...

Neki izgleda misle da su indie igre imune na kritiku.:) Ima pravih bisera, to niko ne spori, ali ima gomile mediokriteta i dosta smeća...

morali su smisliti neki bolji da nacin da predstave bezivotnu planetu...

pa i jesu ali da ste odigrali vise od 20 minuta , poceli bi ste da uvidjate potencijal i cari igre. :p

no , ima nas svakakvih. ja recimo volim da uzivam u igri a ova igra je upravo to - kao slusanje klasicne muzike. za Slavicu Cukteras totalno dosadno.

evo malo uzbudjenja za nase nove clanove na forumu , ima svega - fensi frizurica , jump-suitova , slonova... :d

[YOUTUBE]TE69TPrkfcQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Sine da sam na tvom mestu ne bih menjao avatar, Limbo je Limbo... Ja ovoj igri nisam pruzio sansu, jer nemam bas vremena za gubljenje, posle 17 minuta sam se smorio i unistalirao, ali mozda sam pogresio... Ko zna... Covek kom se svidja Limbo treba verovaT, mozda je dobra igra,

ne znam, ja sam igrao pola sata i nisam mogao dalje... ne deluje mi kao da ima nesto potencijala, realno ovih pola sata je bio krs gameplay i vidim da je svuda igra popljuvana...
ali ko pocinje sa PC igrama, sigurno ce mu biti extra, i meni bi bila extra pre jedno 10 godina.

Igra je fantasticna, odlicna prica, sve je super.
Malo me potseca na temu filma `Dyatlov pass incident.`

Nema eksplozija, nema krvi do kolena, znaci igra je bzvz ?

Pa da, igra ne opravdava kupovinu nove mašine :d

Nije ništa specijalno, ali je veoma atmosferična, kao neki sovjetski SF roman. Pride, dubokoumna i baca malo u rebus, ko reši da je odigra, da ne spojlujem. Meni prijalo. A igram se preko 15 godina :p

I meni je bas legla atmosfera i prica, gameplay je ovde u drugom planu, da ne kazem nebitan... Zanimljiva SF misterija, na momente jeziva, kosmicki klaustrofobicna i napeta. Steta sto nemam vise vremena, zavrsio bih je u cugu...

...it seems this planet is not lifeless after all... :-devil-:

seems so , seems so ;)

ali ko pocinje sa PC igrama, sigurno ce mu biti extra, i meni bi bila extra pre jedno 10 godina.

ne kontam nikako ovo. bi li pojasnio? izgleda da odredjeni tip igara ima specificni uticaj na starost/iskustvo gamera?

Trejler je zanimljiv, možda joj dam šansu :)

Obavezno probaj.

Nazad
Vrh Dno