Šta je novo?

LIAN LI PC7B mod for home studio (mnogo slika)

Extra!!! Svaka cast, full... i ostalo :)

extra odradjen mod.. :) za svaku pohvalu.. :D

Ne mgou da verujem kolko lepo izgleda :).
Inace kolko kosta taj uredja sa displeyom gde ocitava temp, rpm itd?

Hvala :)
Bio je jedno vreme da se kupi kod nas za nekih 65e,ja sam ga uzeo za 80 preko ebay-a :) Nzxt Sentry mu je ime ..

Ne mgou da verujem kolko lepo izgleda :).
Inace kolko kosta taj uredja sa displeyom gde ocitava temp, rpm itd?

Hvala :)
Bio je jedno vreme da se kupi kod nas za nekih 65e,ja sam ga uzeo za 80 preko ebay-a :) Nzxt Sentry mu je ime ..

Tačan naziv uređaja je NZXT Sentry LX, - multipanel, ima ga da se kupi kod nas. U WinWin Šopovima i cena je 4935 Dinara, trenutno imaju još 4 komada u veleprodaji. Što će reći može da se naruči i stiže za 1 dan.

Poslednja izmena:
Vrhunski uradjeno. Al se ni meni ne svidja fan controler. Za ovako pedantan mod i svedeno kuciste nikako nije taj sarenis. Meni je i taj CPU cooler cucnu odlicno. Sa Tru-om bi sve bilo bas crno:)

Svaka čast. Lep, clean mod.

Pitanje oko power coating-a: da li si nakon peskarenja koristio prajmer i koliko slojeva? Koliko si slojeva boje nakon toga naneo? Čime si i kojim postupkom farbao cooler-e?

U stvari, jesi li ti farbao ili ta firma iz komšiluka? :)

pitanje za tebe: znas li sta je powder coating :)

Oćigledno ne ono šta sam mislio :wall::wall::wall:
Utripovao sam se da se taj postupak drugačije zove a da je peskarenje a potom air gun-ovanje i na kraju "pečenje" u stvari power coating.

Zaboravi na pitanja.

bart.gif

A koliko to kuciste kosta?Ja nigde njegovu cenu nisam mogao naci na Srpskim sajtovima.
Mislim da bi ti mod bio lepsi da si stavio LED kulere i da si stavio Xigmatek Dark Knight cpu kuler.
Inace mod ti je stvarno odlicno uradjen.

Hvala.Novo kuciste je oko 70e y Gigatronu. Da li bi bio lepsi mod ili ne mislim da je stvar ukusa, a o tome ne vredi pricati :) svakako se slazem da bi sa boljim komponentama bolje ispalo :) Inace bice identicno kuciste na prodaju :) samo prazno.. stavicu ga u oglase uskoro :)

Nazad
Vrh Dno