Šta je novo?

Lian Li PC-7F

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ko nabavi ima sigurno 2 komada odmah da proda 🙂

a tek ovo 😉

http://www.lian-li.com/v2/en/microsite2/707110en.htm

:Klanjanje

a7110f03.jpg

Poslednja izmena:
ne kvari nam tred ivke 😛

PC-7F je napolju 130$

Želim jako... Odmah sada... Enibadi, pliz?

Pitaj Marka, iz Atoma, da ti nabavi jedno. Siguran sam da bi izašao u susret...

@ivke76: Normalno da ima bolje.... recimo "stariji brat" PC-A77 ili još bolje Silverstone TJ07.

@RCW: Jesi li siguran za Marka ili predpostavljaš? Da znam da li da ga smaram ili ne 🙂

I sad nek mi neko kaže da je CM690 dobra limarija.... mada bi bilo lepo da ovaj PC-7F dodje sa jednim BS-03.

Pitaj Marka, iz Atoma, da ti nabavi jedno. Siguran sam da bi izašao u susret...

Pitao sam Swimmera preko bencha, ali nisam siguran da je to Marko, rekao je da ne planira nabavku jer mora da poruči minimum 100 komada, a ne prodaje se Lian kod nas ni blizu dovoljno da bi se isplatilo... Poslao sam i mail Atomu preko sajta, ali nema odgovora...

@teletabis: Nisam siguran. Atom ima korektnu ponudu Lian Li asortimana... Pa sam pomislio da bi on mogao da dobavi.

Pitao sam Swimmera preko bencha, ali nisam siguran da je to Marko, rekao je da ne planira nabavku jer mora da poruči minimum 100 komada, a ne prodaje se Lian kod nas ni blizu dovoljno da bi se isplatilo... Poslao sam i mail Atomu preko sajta, ali nema odgovora...

Koliko znam Marko je user JoKa na Bench-u 🙂

Da da, saznao sam to kasnije, poslao sam PP, videćemo šta kaže 🙂

Ništa od ovog kućišta, barem preko zvaničnih izvora... Jedino da neko donese od preko...

***, nema ga ni u Links.hr

Nazad
Vrh Dno