Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Grafička onda ili izlaz sa grafičke.
Ako radi sa laptopom normalno a pravi probleme prikačen (istim kabelom) na desktop tada je to najverovatnije u pitanju.
Upravo tako.
Najbolje sa DVI kabelom prvo, tada ako ima problem grafička je sigurno.
A ako nema onda sa već korišćenim VGA kabelom na drugi monitor da se potvrdi pouzdano da je VGA izlaz na grafi problem.
Opet ja sa problemom oko monitora. Problem je sto komp nije kod mene nego kod sestre, pa ja jedino telefonski i preko whatsapp-a dobijam informacije. Elem, vga prikljucak na grafickoj ovako izgleda:
nedostaje desni sraf od prikljucka, koji je izgubljen, verovatno pri odvrtanju kabla jer se taj sraf jedva odvrnuo. Graficka ima jos dva ulaza, dvi i hdmi, ali je problem sto monitor ima samo vga ulaz. Ima li sanse da je ovaj vga koji nakrivo stoji i nema sraf problem? Druge kablove ne mogu da probam, jedino neki dvi/vga adapter da kupim? Ali opet ako je do ploce to je bacanje para jer ni jedan prikljucak nece raditi?
Resen je problem sa monitorom...odneli smo u servis i tamo su valjda ocistili komp od prasine, izvadili graficku i ponovo je vratili, sredili VGA ulaz tj. zavrnuli sraf koji nedostaje i sad monitor radi.