Sad razmisljam da sacekam da V60 padne cena jos malo (trenutno je grade A 369$ + postarina i carina = ukupno 482$), pa cu vrv njega tako da narucim, zver od telefona, jos poboljsana verzija v50 i sa fantasticnom baterijom. Ako pise da je GSM unlocked, znaci da ce raditi i u celom svetu (pa i kod nas) na svim GSM mrezama bez problema, jedini poblem je sto nece raditi OTA update softwera, vec ko zeli update on ima da se bakce posto ce rucno trebati da stavlja kdz sa neta za tacno tu verziju modela koji imate. Sve ostalo je top. Telefon stize bez kutije i opreme, samo genericki punjac (ja koristim moj brzi original LG punjac od prethodnog modela kupjenog kod nas), pa ga je i tesko prepodati posto ljudi misle da ako je bez kutije i punjaca da je kraden. Ali za te pare je vise nego ok varijanta
,............
Nista komplikovano, jedino da bi izbegla troskove i komplikacije nase carine (mada mislim da ti prodavci uz USA ni ne salju za Srbiju) pa je najbolje da imas nekoga u inostranstvu, u EU, gde salju kroz taj eBay Global Shipping program i stavis njihovu shippig adresu i onda platis lepo sve unapred obracunate kompletne troskove na ebay-u putem PayPal-a i njima stize sve bez ikakvih dodatnih placanja, pa nek ti donesu kad dodju u Srbiju.
Apropo v60 čitala sam recenzije i gledala YouTube fajlove sa komparacijama za v 30 40 50 60... pa taj 60 je zver, jedino što je malo prevelik, ali kad sam uspela da progutam prvi za mene veliki telefon od 5,5 inča a do tad mi je mera bila 4,7, progutacu valjda i ovaj mob-tabl, a sve zbog zvuka koji je apsolutno savršen.
Dakle zvuk mu je mrak! Ne može da se poredi ni sa jednim prethodnim iz V serije. Možda može sa G7, ali je v60 kompletniji telefon overall.
Dakle jel moze ovako... ti kad budeš video da mu je pala cena (sve sa tim carinama i to sve da ispadne neka pristojna cifra), pošalji mi taj link sa ebay-a ili sa čega god, američki model bih ja preferirala, imam jednog tipa u Hrvatskoj pa može kod njega da stigne, ako ne može u Srbiju. Ali to moram ja da naručim, pa bih te zamolila za malo edukacije - kako se otvara profil, šta se radi dalje, gde se klikne za šta god, stvarno sam kao pala s Marsa kad su te stvari u pitanju.. Zato što je ovaj dečko iz Hrvatske potpuni laik za kompjutere i uopšte ga ne zanima to sve... internet narudžbine, pa ga ne bi smarala time, jer on zna manje od mene... Dakle ja bih morala sve da odradim i da njegovu adresu stavim da stigne kod njega.
To bi moralo da se desi u narednih npr. do 2-3 meseca najkasnije, jer će on doći kod mene u Beograd npr. početkom marta. Pa da mi donese fon tada.
PITANJA:
1) napisao si da "Telefon stize bez kutije i opreme". Zašto? Da li to tako treba? Nije meni problem punjač i USB kabl, nego sam pomislila da možda u pakovanju imaju neke super sluške...

Pa mi greota da ih ne uzmem...
2) kažeš "... i onda platis lepo sve unapred obracunate kompletne troskove na ebay-u putem PayPal-a...". Treba mi malo edukacije na temu, nemam pojma ni šta eBay ni šta je PayPal.
PLIZ, zapamti me ovde na Benchu i možeš mi poslati privatnu poruku oko tih basic objašnjenja - kako naručiti nešto sa ebay-a, da ne davimo ljude po temama jer očigledno većina njih zna to da radi.
Hej stvarno V60 je bomba!
Progutaću veličinu! Moram! Zbog zvuka...
Samo daj da malo padne cena...
Ok?