Šta je novo?

LG V20

Uzmi slobodno isti su

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

jesi imao prilike da ih testiras ili?
i dalje se razmisljam. Za b&o treba da cekam 2 nedelje,a obican do petka mogao bi da dobijem
sta mislite jel postoje sanse da nas zezne lg u vezi update? imaju oni tu naviku da ostave tel. bez update. pogotovo mi sa 990ds, nisu nam dali ni da odkljucamo BL.

Pisao sam ranije o tome...
Skroz su isti osim logoa i slusalica... Dac je isti

Ako je u pitanju samo slusalice onda uzimam obican. Hvala na odgovoru :)

U ovo ne verujem jer su pre kupovine znali gabarite.

Očekujem da mi kažu mane zbog kojih su se razočarali i prodali telefon posle kratkog perioda korišćenja.

Pogledaj negde uživo telefon, sve će ti se samo kasti :d
G6 ima istu veličinu ekrana, za V20 je maneken u svim kategorijama.

5.7 16:9 =/= 5.7 2:1

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

jesi imao prilike da ih testiras ili?
i dalje se razmisljam. Za b&o treba da cekam 2 nedelje,a obican do petka mogao bi da dobijem
sta mislite jel postoje sanse da nas zezne lg u vezi update? imaju oni tu naviku da ostave tel. bez update. pogotovo mi sa 990ds, nisu nam dali ni da odkljucamo BL.
Uzimaj odmah od koga nadjes, izgleda da su se rasprodale sve zalihe posto se neki vec vade nekoliko nedelja kako ce sledece nedelje dobiti.

Uzimaj odmah od koga nadjes, izgleda da su se rasprodale sve zalihe posto se neki vec vade nekoliko nedelja kako ce sledece nedelje dobiti.

Izgleda da si upravu. Pitao sam nekoliko njih i svi kazu da nemaju trenutno. Dado kaze da ima ali ne daje pismenu garanciju vec usmenu. Jedan mi je rekao da u ponedeljak dobiva novi katalog pa ce mi javiti, on daje overenu pismenu garanciju.

Jel se isplati dati za v20 330€? Preko madjara naravno..

Isplati se

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mozda sam se lose izrazio.. Ima li sta bolje izeti za te pare? Ipak kapiram, mob je nov, kamera super, plus QDAC..

Xda zajednica v20, jel aktivna? U sustini, volim da rutujem mob, uklonim bloatware itd. Neki custom rom..

Baterija me brine iskreno, na ovom prastarom g2 sam se navikao na dan ipo, ali ne njakam ga mnogo. Klasika, whats, viber, malo surfa.. Ali sam i heavy user kad imam vremena. Naravno ne bezim ni od nosenja power banka sa sobom..

Naravno da su i dimenzije mozda problem, ali tesko da cu moci negde da ga vidim uzivo pre kupovine...

@nidzakv, xda zajednica nije tako losa ali za druge verzije, kod nas sto se uzima h990ds je nikakva, lg nije iz nekog razloga odkljucao samo za taj model BL, tako da je na xda zapostavljen.Uspeli su nekako da urade root ali je procedura malo komplikovana i nesigurna. Ja cu najverovatnije da uzmem v20 iako sam ljubitelj menjanje romova isl. Ovaj put uskraticu to sebi jer mi nekako v20 trenutno best buy za 330e.

Ja bi pre uzeo galaxy s7 u odličnom stanju i sa validnom garancijom 18+ meseci, ali to sam ja ;) Ako ti veličina kod v20 nije problem, samo napred. I tako im raste cena...uzmeš, probaš i ako ti se ne svidi prodaš za iste pare (eventualno 10-20€ izgubiš).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mnogo mi je to mainstream s7 [emoji23]
Prodaje kod mene jedan covek s7egde ali bez garancije i beli, sto mi se nikako ne svidja..

Znaci nema zezanja sa rootom.. Tshi [emoji2]

Može ali ne u ovoj temi ljudi

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

U potpunosti se slazem u vezi s7, meni je sam dizajn nekako previse prost i nije mi to to.
V20 poprilicno veliki telefon, zakljucan bl.
mi note 2 sve cool ali mi njihov rom nekako bzv, ako se ne varam idalje je na android MM, a izasao je Oreo, a i dosta kazu da mu je ekran krsh, sad nzm.
nesto trece ja stvarno ne vidim a da je 5.5"+
Da imam koji euro vise sig. bi pao op 3t., a nemam tako da bice v20 koliki god bio :D

Nemam pojma, ali ja se bas lomim, s7e ili v20.. Ono sto me vuce ka s7e je baterija i po recenzijama, bolja kamera.

Opet, da nije zakljucan BL na v20, uzeo bih ga iz momenta..

Sto se tice BL ja se nadam da ce uraditi nesto povodom toga. LG tesko da ce da odkljuca ali nadam se da ce uspeti ovi devloperi. Sad skoro su uspeli da urade root, jeste malo komplikovano ali usavrsice to(nadam se). Mozda u skorijoj buducnosti bude i neki custom rom. Cekam u ponedeljak da mi javi covek da li moze da nabavi v20 u sivoj boji. Po slike nekako mi siv deluje lepse nego titan/black. Sta mislite vi silver or black?

Ima već tema, pa se prebacite:
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?408100-Samsung-S7-ili-LG-G6

iskreno, ne vidim da neko izvlači potencijal iz V20. Kamera ubica, top za muziku... Zašto ste kupili ciglu sa slabom baterijom? Ni slika sa ručnim podešavanjima, ni video klipova sa ručnim podešavanjima, ni neke dobre sluške da ste uzeli da iskoristite taj DAC... Neki bi bolje prošli da su uzeli Mi Max 2. Ja bih više izvlačio iz V20 jer dosta slikam, dosta slušam muziku... samo kažem, bez ljutnje :)

Mislim da će pre biti da ljudi nemaju potrebu da dolaze ovde i hvale se svojim moćnim slušalicama, ili svojim video i photo radovima... Ja sam nedavno bio na putu i napravio sam preko 3.000 slika za nekoliko dana, plus gomilu video snimaka, a čak je manji deo toga klasika turizam snimanje, ali ne vidim razlog da ovde nekome nešto dokazujem... Na kraju, svako uživa u telefonu na svoj način...

Dobro, i nije toliko komplikovano, ko se malo razume nije nikakav problem. Koliko se secam za LG G2 je bila slicna cak situacija, morao si da vracas preko LGUP na KK i isto preko .bat datoteka da rootujes (tad je jos mogao i towelroot), pa da bootujes TWRP pa tek onda da ga flashujes. Sad ima samo par dodatnih koraka za otkljucavanje bootloadera a koliko vidim po XDA DirtySanta je bezbedniji nego prosla metoda. Ja obicno kad kupim telefon, odmah prvo root pa AdAway, System app remover i par tweakova mada ovaj telefon vec radi fantasticno. Necu ga rutovati a i nadam se da nece biti potrebe za tim.

Preporuka za sivu, ja sam pogresio sto sam uzeo titan. :(

I od mene preporuka za sivu, gledao sam uživo i titan i meni lepši siv.

Ima već tema, pa se prebacite:
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?408100-Samsung-S7-ili-LG-G6

iskreno, ne vidim da neko izvlači potencijal iz V20. Kamera ubica, top za muziku... Zašto ste kupili ciglu sa slabom baterijom? Ni slika sa ručnim podešavanjima, ni video klipova sa ručnim podešavanjima, ni neke dobre sluške da ste uzeli da iskoristite taj DAC... Neki bi bolje prošli da su uzeli Mi Max 2. Ja bih više izvlačio iz V20 jer dosta slikam, dosta slušam muziku... samo kažem, bez ljutnje :)

Znaci ja ako ne planiram da kupim neke extra skupe slusalice i ne planiram da svakodnevno slikam po 100 slika, da kada god hocu da slikam nesto se cimam sa manuel mod, ne treba da kupim v20 vec nesto drugo?

P.S ako je v20 cigla, sta je onda Mi Max 2? 174.1 x 88.7 vs 159.7 x 78.1

Ne kažem da ne treba, ali, zašto bi izabrao onda ovaj model? Ovde se ubica kamera i top zvuk forisarju prilikom preporučivanja ovog modela? Zbog dodatnog drugog displeja kome lično ne vidim upotrebnu vrednost, al ok, ajde? Zbog slabije baterije? Zbog nesrazmerne veličine tj. odnosa ekrana i kućišta? Baš me zanima šta bi to bilo u korist ovog modela? on je čak i u reklami forsiran kao model sa video kamerom koji ima ručne komande ***.

Barabo ne bi mi verovao koliko je taj displej dobra stvar,ali bas bas
Samo malo navike,bolji i finkcionalniji od edge fazona
Inace da Baraba je u pravu da su najjace strane zvuk pre svega i kamera ali i niska cena ovoga modela to je Baraba zaboravio
Tako da je on svakako dobar izbor za premium model 2016,jer su ostali osetno skuplji
Ko voli fablete milina, ko ne voli neka ga zaobidje

Sent from my G8141 using Tapatalk

@Ivan I.
a da ti lepo kupis v20 pa nam pokazes sve njegove potencijale? kad vec kazes da bi ti znao da ih iskoristis sto valjda znaci da mi ne znamo...na svakoj si temi o v20, vidimo da te kopka, sta je danas 300+ evra za dobrobit zajednice...

Sent from my iPad using Tapatalk

Ala ti imaš argumente za V20, kao klasičan diler telefona. Šta drugo reći, ako već imaš ovaj model, uživaj u korišćenju, nemoj drugima da preporučuješ, jer nemaš šta da preporučiš.

Par članova je brzinski prodavalo ovaj model, nije se zadržavalo na njemu, dimenzije, i dalje tvrdim da je bolje sve upakovano u G6. Vodite računa, pogledajte telefon pre naručivanja na slepo, treba skrenuti ljudima pažnju, jer ja kada sam video uživo, paaa, a nosio sam dugo 6P, ali on je imao dva zvučnika, kapirao sam zašto te dimenzije, a ista veličina ekrana kao kod V20, znam koliko 6P može da posane težak posle dužeg korišćenja, imao je HDR+ zbog koga tolerišeš svašta nešto... Kome dimenzije nisu bitne, može da prevali izgled, samo napred, odličan hardver, jeste da je ringla u njemu koja zna greje Snapdragon 820 kao i u svakom drugom koji vrti 820, ne treba očekivati čuda od baterije, možda jedva, jedva prosek ako je korišćenje napolju sa 4G, to vam je to za tu lovu, mora nešto da fali.

@kvaka22 , nisam ja oduševljen sa edge, ali to mogu da koristim, a ovo je na vrhu i malo nezgodno za dohvatiti, edge ivice su bliže, obično tu imam samo biranje i kalendar, kažem, nisam oduševljen sa edge, znaju te ivce da nerviraju, da ne bude da to ističem kao prednost, ali da, bolje izgledaju S7E i S8, nema tu dileme.

Poslednja izmena:
jedino utesno u ovom klinackom prozivanju je cinjenica da ce neko od moderacije sve ovo da obrise...ali do tada da ponovim, nemamo dobre slusalice, ne znamo da fotografisemo i snimamo video, i uopste ne znam stvarno zasto smo kupili ovaj telefon...

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh Dno