Naravno da se isplati v20 je odličan tel..Pozz, crkao mi je flex 2 pa je dosao red da se kupi novi telefon. Nekako za 330e mi deluje v20 kao najisplativija kupovina. Sta vi mislite vredi li da se uzme v20 ili ima nesto bolje za te pare? Takodje me zanima kolika je to razlika izmedju B&O modela i onog obicnog? Hvala
Izvini sto kasnim malo sa odgovorom. Spigen Tough Armor (eBay, London)- oko nedelju do 10 dana, racunajuci vikend. Nisam ocekivao ovakvu brzinu iako nije preko okeana. Sve pohvale.@Diablo 2, koliko ti je trebalobda stigne? Ja sam narucio pre 10ak dana jos je nema. Da li si to dobio mozda nalepnicu za ciscenje ekrana?
Naravno da se isplati v20 je odličan tel..
Razlika je u slusalicama...koje na modelu sa oznakom B&O nisu ništa posebno...
Pravi užitak zvuka dobijaš sa hi fi slusalicama čija impedanca nije ispod 50 oma...
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Pitanje za sveže vlasnike, lako ste zadovoljni sa telefonom, da li ste primetili neke probleme možda? Vidim da Zorance prodaje svoj već posle nedelju dana, ja nisam bio tu, pa sutra naručujem verovatno. Ringke je već stigao.![]()
U ovo ne verujem jer su pre kupovine znali gabarite."Velicina" ih kolje.
Očekujem da mi kažu mane zbog kojih su se razočarali i prodali telefon posle kratkog perioda korišćenja.Šta očekuješ da ti kažu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari