Šta je novo?

Lg U8290

Lazaboj

Slavan
Učlanjen(a)
26.03.2006
Poena
345
Opet ja i moja pitanja.Interesuje me da li ga ima neko,LG U8290, i da mi kaze svoje impresije.Primeti sam da telefon kad je otvoren nema vise onaj poznati hod od par mm.Kad sam ga testirao u radnji radnica je htela da me izbaci jer sam ga "njakao" da se uverim da li je stvarno cvrst preklop.Interesuje me i sledece: "Posto koristim MIG 33 vrlo cesto a primetio sam da na LG to ne radi,stariji modeli, da li se nesto promenilo po pitanju toga?". Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ja imam 8290 i prezadovoljan sam! nema sto bi ti rekao hod, koji ima moja sestra na 8330. reprodukcija mp3 je odlicna, kvalitet slika dobar...jednom recju, po meni nema boljeg telefona za te pare. dobio sam slusalice koje mogu da sluze i kao daljinski za menjanje pesama itd. jedina mana je sto ne mozes da nadjem telefon koji nije skinut sa neke mreze...moj je slikut sa t-mobile i to je jedino sto mi smeta. najtoplija preporuka za kupovinu! :wave:

OK.Hvala ti.Pitanje : Da li si istanlirao neke java aplikacije kao Mig33 ili Opera Mini i ako jesi da li to radi?Kako si instalirao,preko wap-a ili preko kompjutera?:)

I od mene jedno za vlasnike pomenutog...

Da li ste uspeli da ga podesite za gprs i mms na 064?
I da li ste nasli kako se iskljucuje da t9 bude deafult mode za kucanje poruka?

Inace jeste ok izradjen, bolje od ostalih LGa, i jeste problem sto su svi sa T-mobile, jer se javljaju ovakvi problemi.

Poslednja izmena:
Mig 33 sa pokusao da instaliram ali nikako mi ne ide. Jednostavno u softver nije ukljucena opcija snimanja programa vec samo slika, melodija, muzike itd...tako da cu morati da sredim direktno preko wap-a.
Inace fon ima jednu "manju" manu, a to je da svaki put kad hocete da kucate poruku, morate da gasite engleski recnik...sto ume da zamara! :p

Poslednja izmena:
Ima li nachin a da proradi nekako mms ...Wap sam namestio ali mms jok...
Pokushao svashta..sem brisanja t-mobile naloga za mms...dodavanje mts-ovog..
i setovanje da bude on vazeci.

Imam utisak da je problem u ip-u ili proxy-ju ili direktno u serveru.
Chudan mi je ono... ..../wapenc na kraju.

Znali neko kako...za mms..za ovaj fon?

menu->settings->Access points
options
add new
Connection title: mms mts
Bearer: umts/gprs
Authentication: PAP
User name: 172.017.085.131
Pass: (064 ili mts)?
APN: mms
Traffic Class: Subscribed
Req.Max UL Bitrate: Subscribed