Šta je novo?

LG Televizori

Prvi put čujem da se garancija doplaćuje za televizore. Uzeo sam ih više što sebi što rodbini, što LG što druge marke i nigde nije bilo pomena o plaćanju produžetka garancije. Izraz 2+3 se koristi jer je 2 godine zakonski obavezno, a dodatne 3 godine daje uvoznik, pa se obično traži registracija na sajtu.
I meni ovo liči na muljažu prodavca. Da nije to šema preko Mađarske?

@superunknown
Jesi li kupio u legalnoj pradavnici sa fiskalnim ili je preko Mađara?

Za televizore konkretno ne znam, ali mi doplata za produženu garaniciju nije novost, sećam se da sam '21. imao opciju doplate za PS5, tipa ~2000 dinara za dodatnu godinu garancije, u našoj radnji na G. Tako da me ovo ništa ne čudi.

@faXcooL
Zato sam i naglasio za televizore.
Ako se dobro sećam G je to nudio i za njihove sklopljene računare

Poslednja izmena:
Da , ali nije to uvijek, osn garancija je ugl 2g i daju 5 g u određena doba godine ili uz određene modele...npr u bih je to bilo do 31.8.,sad nema, pa ce vj ubaciti to opet u ponudu oko black fridaya ili pred praznike.
Btw i ja sam za svoj c1 potrefiio 2g , za 5g "mira" sam morao doplatiti 75e.
Koliko sam ja uspio da saznam stvari stoje upravo ovako kako je opisano, zavisi od perioda, tu produženu nekad daju kao neku akciju, inače se plaća.

Postoje sajtovi:
(RS):
(ME):
(HR):

Ali nema neki takav za BiH.
Tu se na HR verziji spominje promocija od 1. avgusta do kraja godine.

Drugačiji je sistem, ne ide preko lg stranica jer ne postoji LG BiH kao sto ima lg.rs , lg.hr, me isl. .... Besplatne promocije idu ugl preko technoshopa koji je uvoznik lg-a za bih i daju u određeno vrijeme ( najčešće uz kupovinu kod njih ili na ekupi uz registraciju) Bilo je do 31.8 i trenutno kako sam vidio nema 5g za dž ni za jedan LG tv ovdje ( samo ko zeli uz nadoplatu neke od "G " 2+3 produžene ,.raspoređene su po klasi i cijeni modela tv-a , idu od G1za ulazne najjeftinije za desetak eura pa do G7 od 125 130 eura za G6 i sl.)
Ovo na slici je primjer akcije do 31.8 sto je istekla sad ljetos na ekupi, lg c5 65 2÷3 bio 2300km ( oko 1150e )*** uteče mi i nisam ga uspio pazarit 😞

Prilozi

• Screenshot_20260816_183054_Chrome.webp
    Screenshot_20260816_183054_Chrome.webp
    50.6 KB · Pregleda: 8
Sad sam išao da pogledam C5 65", pa sam vidio da imaju i C6 za 100 € više. Evo sad tek čitam malo o C6 jer nisam gledao ništa o njemu, i razlikama u odnosu na C5, da vidim isplati li se. Posebno da vidim da nisu nešto pokvarili 🙂 (viđao na i raije Redditu da se neki žale na webOS 26 nakon ažuriranja sa webOS 25, ali valjda će to vremenom srediti).
Koliko vidim panel je istog tipa (ali malo svjetliji), zvučnici isti, dizajn isti.
CPU nije isti.
Rtings kaže: "Gradient handling is much better on the C6, resulting in significantly less banding in areas of similar color." Techradar kaže "It's more color-accurate, brighter and delivers even more powerful contrast than the C5, it comes with a new, faster processor".

Što se tiče toga šta pokriva produžena garancija rekli su "sve osim fizičkog oštećenja".

C6 bez razmisljanja, i da je 200e. Pa sve pokriva garancija, osim ovog ispod: 😀

Angry Woman Black Twitter GIF

Nazad
Vrh Dno