Šta je novo?

LG Televizori

Pa to je malo misleading jed on radi pixel refresh u svakom slucaju. Ako ugasite tv i ne cujete odmah onaj zvuk CVAK vec posle 5 ili 10m to znaci da je tv osvezavao panel..

Niti slušam koji je zvuk kada ga ugasim, niti išta čujem, niti me to interesuje - on je tu da služi meni i kako god i dok god to čini dobro je a sve su prilike da će uz ove nove tehnologije pre da se nakon nekog vremena kupi neki bolji TV neko da će ovaj da dobije izraženi burn in, da uključenim Quick+ ili bez njega.

Tako je, poenta je bila da ne treba voditi racuna o pixel refreshu jer ga tv radi automatski svakako.

Jedina prakticna razlika koju sam ja primetio je ako je neka aplikacija zabola nece da se resetuje ako ugasis tv i upalis a quick start+ je ukljucen jer se tv jelte ne gasi potpuno.

Quick start+ mi je pravio gomilu problema na nekoliko novih lg modela i svakome bi porucio da ga ugasi. Te 2-3 sekunde duze ti nista ne znace a tv se ugasi u potpunosti i ne zabada greske i druge stvari.

Meni je Gemini dao odgovor da će se refresh piksela odraditi i kada je ta opcija uključena i jedino treba obratiti pažnju da se TV ne isključuje iz struje.

Halucinira malo AI, radi pixel refresh i kada je uključen quick start + ali ne baš svakog puta, već kako treba i kada se nakupe sati gledanja tad ne cakne odmah po gašenju panela već nakon 10ak minuta. Ranije je bio problem sa quick start + i PS5 cec kontrolama pa mi je bio isključen, ali od kako su to ispeglali ponovo je uključen jer se TV ne pali skroz nego samo budi što je brže, a pixel refresh radi isto kao i ranije.

• Like
Reagovanja: zre
Quick start+ mi je pravio gomilu problema na nekoliko novih lg modela i svakome bi porucio da ga ugasi. Te 2-3 sekunde duze ti nista ne znace a tv se ugasi u potpunosti i ne zabada greske i druge stvari.
+1 ... više odmaže nego pomaže i u mom slučaju.
Između ostalog, sa uključenim Q+ nije propuštao višekanalni zvuk, išao je samo stereo.. izgubio kosu i osijedio dok sam skonto u čemu je problem 😀

Neko rece da na lg televizorima nema reklama😁

Prilozi

• IMG_20260411_072943.jpg
    IMG_20260411_072943.jpg
    333.5 KB · Pregleda: 116
Ja sam rekao da kod mene nema reklama, pre svega misleći na reklame poput "Žvaći Orbit" i slično, ali ostajem i dalje pri tome jer ovo što kod mene prikazuje (prečica do Apps i filmovi/serije na strraming platformi poput Netflix) ja ne smatram reklamom...
Ovo što ti imaš sa Bouncing Back ili bilo šta slično ja nemam i nikad nisam imao tako da mogu da govorim samo u svoje ime a slika govori više od reči...

Prilozi

• IMG_20260411_105724.jpg
    IMG_20260411_105724.jpg
    232.9 KB · Pregleda: 94
Poslednja izmena:
Btw ja sam kod sebe odmah odradio ovo tako da me možda i zato ne bombarduju raznim reklamama za promotivne periode svega i svačega ili neki drugi vid reklame već samo dole imam neki Netflix/Amazon sadržaj ...

Prilozi

• IMG_20260411_112210.jpg
    IMG_20260411_112210.jpg
    229.3 KB · Pregleda: 91
Ja sam rekao da kod mene nema reklama, pre svega misleći na reklame poput "Žvaći Orbit" i slično, ali ostajem i dalje pri tome jer ovo što kod mene prikazuje (prečica do Apps i filmovi/serije na strraming platformi poput Netflix) ja ne smatram reklamom...
Ovo što ti imaš sa Bouncing Back ili bilo šta slično ja nemam i nikad nisam imao tako da mogu da govorim samo u svoje ime a slika govori više od reči...
Nisam ni mislio na tebe, ima njih koji se kunu da nema reklama kod drugih proizvodjaca posebno kod lg a, samo j.... Hisense ima, kad ono medjutim ima, tj nema kada se isključe, sto sam i ja uradio na Hisenseu

Pa ja sam rekao na Hisense temi ali ne da ih nema, već da ih ja nemam ni na LG ni na starijem Samsung na Tizen OS.

Ja da prijavim da na već matorom 50uk6750 nemam reklame 🙂
Magic remote sa Aliexpress-a zabada ponekad, non stop pali quick start, zabada i daljinski bude neupotrebljiv, dok ne resetujem daljinski, pa hajmd sve ispočetka i radi.

Nazad
Vrh Dno