zre
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.06.2006
- Poena
- 310
Ja sam se mesecima dvoumio izmedju 65 i 77 i uzeo na kraju C5 77" u Novembru.
Slika predobra, kad se pojaca warm, jer out of the box je previse "plava" barem u filmaker modu.
Cita odlicno sve DV profile bili u mp4 ili mkv kontejneru, probao sam sa jedno 20 DV filmova samo je kod jednog pustao u HDR-u mada nisam proverio detaljno da li je uopste enkodiran u DV ili je u HDR-u.
Mozda uradi fallback na HDR ako ne supportuje taj profil. Morao bih da istrazim vise.
Prethodni tv nano90 je mogao da pusta samo DV profil 5 u mp4.
Inace sve sam pustao preko Plex-a.
Najveca Jedina mana koju imam je taj magic remote i ok/skroll dugme.
Sansa da ne aktiviram skroll je 1 u 2.
Samo kada bi bilo odvojeno play/pause dugme ne bi mi ni to smetalo.
Ili ako bi bila opcija da se iskljuci taj scroll, jer ga ni na prethodnom tv-u nisam nesto koristio.
Daljinski od starog tv-a radi i sa ovim ali samo preko IR-a. Svaki put kad pritisnte OK dugme(pod uslovom da ste ga resetovali) kaze da nije moguce da se upari sa ovim televizorom.
Zaista steta jer taj daljinski je 2 klase bolji od ovog.
Slika predobra, kad se pojaca warm, jer out of the box je previse "plava" barem u filmaker modu.
Cita odlicno sve DV profile bili u mp4 ili mkv kontejneru, probao sam sa jedno 20 DV filmova samo je kod jednog pustao u HDR-u mada nisam proverio detaljno da li je uopste enkodiran u DV ili je u HDR-u.
Mozda uradi fallback na HDR ako ne supportuje taj profil. Morao bih da istrazim vise.
Prethodni tv nano90 je mogao da pusta samo DV profil 5 u mp4.
Inace sve sam pustao preko Plex-a.
Sansa da ne aktiviram skroll je 1 u 2.
Samo kada bi bilo odvojeno play/pause dugme ne bi mi ni to smetalo.
Ili ako bi bila opcija da se iskljuci taj scroll, jer ga ni na prethodnom tv-u nisam nesto koristio.
Daljinski od starog tv-a radi i sa ovim ali samo preko IR-a. Svaki put kad pritisnte OK dugme(pod uslovom da ste ga resetovali) kaze da nije moguce da se upari sa ovim televizorom.
Zaista steta jer taj daljinski je 2 klase bolji od ovog.