Šta je novo?

LG Televizori

Cao ljudi, ako mi je cenovni limit 80000, da li je ok uzeti QNED 80 ili je razlika izmedju toga i OLED-a stvarno velika?
Kontam da su VA paneli bolji od IPS-a koji mi bukvalno razaraju oci svaki put na svakom nivou osvetljenja. Volim da mogu uvece da gledam nesto bez nepotrebnog slepila i zmirkanja :)
Jedini neki polovni oled da naletis, ja sad prodao moj b9 55 za 500 evra top stanje

Samo ga usraše sa nedostatkom DTS podrške.

Da li u tom slučaju postoji mogućnost da se DTS aktivira preko AVR-a uz passthrough?
Jer je apsolutno apsurdno da su skinuli skroz DTS podršku za sve 2025 modele.

98,7% ne

Rešite media player nezavisno od TV-a ako već imate AVR npr. nekim dobrim Android boxom ako hoćete passthrough audio formata.

Ja sam sad sa C4 modelom siguran, ali mislio sam ako za par godina budem hteo apgrejd, svakako bih gledao da postoji DTS podrška :D Al vidim oni to vrate, pa skinu, i tako u krug. Štede na licenci.
Nadam se da će C/G6 modeli imati DTS, ako ne onda ću morati neki box. Ovaj Nvidia Shield mi deluje kao najbolje, ali i najskuplje rešenje.

Koje su alternative?
Takođe, smara me što ne postoji DV podrška za mkv fajlove, pa je i pitanje koje od tih profila Shield, i ovi slični, reprodukuju.

Najjače je ovo štede na licenci tv 4 soma $ 🤣🤣🤣

Stigao mi je update od 1.3GB danas na C1, ne primecujem neke promene za sad

Nazad
Vrh Dno