suboticanin
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2015
- Poena
- 80
Kako doci do tog filma, koliko je gb?
Forma istice sustinu
Forma istice sustinu
Znas i sam da se PRVI PUT najvise pamti,tako da vec kod sledece uspesno reprodukovanog filma sve ce ipak splasnuti i preci u rutinuZnači ipak je bitnija forma od suštine 😋😁🍻
Stvoren za oled zbog 10bit?Evo napokon da pohvalim LGNapokon je zasijao u fulu... pustih Jurassic World u 4K sa flesica i sve proslo u najboljem redu bez bilo kakvih problema,a sam film me odusevio jer je kao stvoren za OLED.Bukvalno u filmu svaki segment dodje do izrazaja,ima mesta gde mozes da uzivas u crnoj boji,ima mesta gde mozes da uzivas u potpunim kontrastima i fenomenalnih scena,pejzaza... pa sve do odlicnog zvuka.Ovaj put je LG sam kvalitet filma izdigao jos za 40% sigurno. Kad tome dodam da nisam ljubitelj filmova koji traju duze od 100 minuta,a ovaj mi je oduzeo dva ipo sata,koji su mi prosli cini mi se za 45 minuta.
Eto i od mene preporuka za ovaj film,vise kao prezentaciju OLEDa (makar to bio i LG
) nego za neki spektakularan zaplet i kvalitet filma
Evo nešto interesantno za korisnike LG i Sony modela. Možda radi i kod drugih proizvođača...
Pa što ne gledaš šta skidaš? Tu ti nije kriv LG. Skinuo si DTS engleski, a ac3 francuski, i normalno da je prebacio na podržani format. Bukvalno treba 1 minut da pogledaš informacije o datoteci gde piše koji su dostupni audio formati, na kom jeziku i koji je format videa. Čak ti piše i u samom naslovu torenta DTS, što znači da ta traka neće biti podržana. Zato pogledaš dodatne informacije da vidiš da li je ac3 engleski uključen, uvek ima više audio traka. Evo, ja imam već malo više od godinu dana TV i nikad nisam imala problem sa zvukom, a ne treba mi više od minut, dva da pogledam šta skidam. Ti kao da klikaš nasumično, pa se onda čudiš. 😄 Evo ti torent do njega sa ac3 engleskim The.Conjuring.2013.2160p.MA.WEB-DL.x265.10bit.HDR.DTS-HD.MA.5.1-NOGRP. Znači čitaj ono Media info. 😄 Ako koristiš Plex, DTS može i da se transkoduje automatski.Zaboravim... pustim ovaj film The.Conjuring.2013.2160p.WEBRip.x265.10bit.HDR.DTS-HD.MA.5.1-GASMASK kad ono,ne podrzava audio,ali... pametni LG prebaci sve glumce na francuski jezik,tako da eto... odgledah horor na francuski nacin![]()
Uopšte se ne ljutim, svašta, niti mislim da je LG najbolji, stvarno ne znam odakle ti to. Samo sam ti objasnila šta da radiš da ne bi imao taj problem.Sto se odmah ljutis?Jednostavno nisam audiofil,o tim silnim audioformatima jedino sto znam je da postoje
I mesam ih. Kao da ja znam sta LG ne podrzava,meni kad se u oznaci pojavi dts ili dolby ja prvo sto se zapitam,cek sta ono od ova dva LG ne podrzava. Bitno mi je samo da radi.Eto odgledah film sa francuskom sinhronizacijom i ne smeta mi,nemam kriterijeume po tom pitanju,ali volim da napisem ovde da ostane zapamceno da se eto i to desilo. A na 300 filmova godisnje taj minut/dva mi oduzme jos 5 sati zivota
I sto je najgore,gotovo deceniju ne obracam paznju na audio formate bilo kog fajla i sad mi je tesko da stekenm naviku da i to moram.Al evo obecavam ti,potrudicu se
Jedino ATMOS zapamtio jer me asocira na Atosa,Portosa i Aramisa... a i dts i dolby oba na Dartanjana i to me verovatno zbuni
I NE BRINI,NAJBOLJI JE LG!!!
Da si zagledao mogao si cak i na kutiji od televizora da vidis to, ako je vec manual preobiman. Na stranu to, ako mozes da odvojis vreme da nadjes torrent za odredjeni film mozes odvojiti vreme i za audio format. U suprotnom siguran sam da na originalnom blu-ray disku ne bi imao tih problema.Kao da ja znam sta LG ne podrzava
Salje isti signal ko i na TV od 200EU, "nemoze" TV da popravi signal Irisa. Sad ce da skoce i kao upscaling i ostalo ali ja tu ne vidim neki benefit.LG C1 u kombinaciji sa Iris tv , kakva je slika , sport . Dali Iris šalje dovoljno jak signal da bi sve bilo ok . 🤔. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari