Meni se pojavi vatromet kad mi pukne internetZnaci ipak mora po ruteru da se cecka....
Nasao sam da se navodno blokira : aic.service.lgtvcommon.com
( aic might be for us and eic for EU)
Jos samo da nadjem gde se to radi na : EPC3940ADL . Verovatno u parental controls, probacu kasnije.
Drugi nacin bi bio da TV resetujem na fabricke postavke ali to ne dolazi u obzir .
Ne znam koji model TVa imas,ali pokusaj kad udjes u youtube,da drzis recimo taster broj jedan (ili bilo koji drugi) par sekundi i trebalo bi da ga memorisena magicnom daljinskom bas mi jako fale dugmadi za yt play, pauza. Jel postoje opcije da se programiraju drugacije dugmadi na daljinskom? Da dodelim naprimer dugmetu rakutan tv yt da mi se pali i jos dugmadima u boji za teletekst play, pauza.
Model daljinca je lg mr21gc
E to ne znam,nisam razmisljao u tom pravcu... Od nekod edita sam sao eliminisao LG logo kad se TV gasi i onaj kajron sa aplikacijama kad se TV pali,podesio malo parametre za sliku,medjutim sad nesto kapiram da je i to nebitno,jer se oko posle par dana navikne na sliku kakva god da je. I to je to... TV bez duse 😀 (joooj sad kad krenu 😀)C1. za tu opciju znam. Nego sam mislio da zaposlim donji deo daljinskog. 9 dugmeta mi stoji neiskoristeni, samo Netflix koristim sa donjeg dela.
DA. Pod uslovom da je 100% ispravan.Ljudi da li se isplati uzeti C1 55 za 94000 Din sa jos 23 meseca garancije?
Možeš sve tastere od 1 do 9 da programiraš da ti budu prečiceC1. za tu opciju znam. Nego sam mislio da zaposlim donji deo daljinskog. 9 dugmeta mi stoji neiskoristeni, samo Netflix koristim sa donjeg dela.
A sta ako je prvi vlasnik nesto budzijo sa servisnim daljinskim i ne priznaju mu zato garanciju, servis to moze da vidi?Ako je neispravan imaš garanciju 😀
Ja imam isto obican panel nije EVO i prezadovoljan sam, tako da zanemari tu pricu.Hvala na info, probao sam sve HDR, 4k, USB Portove sve rade bez problema. Sto se tice EVO ekrana nije obican je datum proizvodnje 7.2022. Ima li sta sto bih jos mogao da proverim sto se tice ispravnosti?
Uzeo sam DSN5, cekam da mi stigne, kako si zadovoljan generalno, zvukom i povezivanjem? Imao sam do sada neki Grundig koji sam prodao zajedno sa televizorom i koji je bio 80w rms.SN5Y. Šta te interesuje?
Ja sam totalni laikl kada su televizori u pitanju, do pre mesec dana sam koristio krs samsung lcd, a od pre mesec dana c2 od 42 incha. Jeste neuporediv kvalitativni skok kada su u pitanju boje i svetlo, i uopšte korisiničko iskustvo, ali nešto ne verujem da će isti wau efekat postojati prilikom prelaska sa c1 na c3 npr. Mnogo nas lože sa tim marketingom, a realno niko od nas nema mogućnost da temeljno uporedi nekoliko modela naporedo pa da stekne pravi utisak da li je zaista potreban i opravdan prelazak na noviji model. Bez obzira da li imamo novca ili ne. Čini mi se nakon nekoliko stotina pročitanih stranica na avs forumu da su američki korisnici mnogo mudriji u pristupu.....racionalnije sagledavaju unapređenje kod novijih modela. Ovo pišem pošto sam i ja sklon da se napalim na novo.....Alex & Arahne: naravno da sam ispratio, odlične vesti...
Taman sam pomislio koristiću TV bar 3godine koliko je garancija, posle ovakvih vesti - biće C1 sa EVO panelom na prodaju posle manje od godinu dana korišćenja...😉
Pa bas to.... recimo svakako bih kupio oled,ali mi forum "pomogao" da napravim laksi odabir,i kako sam citao utiske i pohvale zaista sam ocekivao nesto neverovatno,neki strasan skok u buducnost,medjutim tek posle vidim da se ovde neke stvari previse uzdizu 🙂 Mislim,nije zabranjeno,al sve su to minimalni pomaci u svetu televizoraJa sam totalni laikl kada su televizori u pitanju, do pre mesec dana sam koristio krs samsung lcd, a od pre mesec dana c2 od 42 incha. Jeste neuporediv kvalitativni skok kada su u pitanju boje i svetlo, i uopšte korisiničko iskustvo, ali nešto ne verujem da će isti wau efekat postojati prilikom prelaska sa c1 na c3 npr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari