shomiNBGD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2013
- Poena
- 525
Moja oprema
- Monitor
- AOC CQ32G1
- Miš & tastatura
- Logi G513 & G502
- Laptop
- HP Elitebook 850 G8
- Tablet
- Galaxy Tab A8
- Mobilni telefon
- Galaxy S23 Ultra
- Pametni uređaji
- Galaxy Watch 5
- Steam
- shomispc
- Pristup internetu
- Optički internet
Znam da nije zgodna zanimacija ali izvadi ih iz kutije i upali. Ako nesto nije u redu sa panelom (ili su se ostetili u transportu) nakon mesec dana to mozes da okacis macku o rep.Pazario sam danas i ja danas par LG televizora pa javljam utiske kada budu isporuceni. U pitanju su LG G2 modeli. Razmisljao sam i o Sony/Samsung QD-OLED modelima ali nije bilo velicina koje su me zanimale tako da sam se prikljucio LG taboru. Dobija se 5-godisnja garancija na panel kao i dve godine neke promotivne kasko garancije u prve dve godine uz neku online registraciju. Planiram da ih montiram na zid i da ih uparim sa Sennheiser Ambeo Plus soundbar-ovima i Ambeo Subwoofer-ima. Ali sve to mora da saceka jedno mesec dana dok se ne sredi stan. Do tada bleje u kutijama. Javljam se kasnije da kukamo zajedno. 😀
Meni je tako stajao tv 6m dok sam renovirao stan (srecom ne oled jer ne znam kako bih ga vratio u kutiju) ali su mi radnici iz Gigatrona rekli da obavezno raspakujem tv cim stigne iz gore navedenih razloga 🙂