pa sta znam,nemam problem sa konstantnim seckanjem. Evo recimo sa ovim sam imao problem jer secka sa spoljneg HDa,dok na starom Philipsu radi normalno: Planet.Earth.II.S01E05.2160p.UHD.BluRay.HDR.DTS-HD.MA5.1.x264-DDR.mkv nepunih 13GB
Na Enola Holmes sam imao problem ukljucivanja ABLa u scenama u pozoristu,sinoc kod Pinokija objasnih sta je,pritisnuo pauzu 45 minuta do kraja,i kad sam nastavio pojavila se neka vrsta konstantno uporene produkcije,kao neki lag... Jos jedan Planet Earth nije hteo da pusti zvuk,ali ok to se zna da ne podrzava tu vrstu zvuka... a slab procesor spominjem jer i kad se ulazo u Meni treba cekao da je pojavi onaj kruzic i da ucita,znaci nije momentalan ulazak... mislim sve su to sitnice sa kojima moze da se zivi,ali su iritirajuce pomalo.
Evo nesto sto mi sad palo na pamet da odradim,al sam slikao losom kamerom (tablet) i LG OLED c2 u totalnom mraku,dok je Philips 4kLed (neki stariji model) na dnevnoj svetlosti. Iz nekog razloga Philips nije hteo da mi digne rezoluciju LG Demo snimka na vise od 720p... da je to neka blokada od strane LGa ili samo splet nesrecnih okolnosti ne znam... uglavnom slika na Philipsu na 720p
Slika na LGu na nekoj kvalitetnoij rez,sad se ne secam 1460 ili 2160p jer sam sve odradio u zurbi
I slika na LG C2 spustena takodje na 720p