Šta je novo?

LG Televizori

Brine me da ako sa novom nadogradnjom webos ostave ukljuceno stednju energije a onemoguce korisniku da se iskljuci ode slika nizbrdo 🙁

Pa nemoj da uradiš update ako se nekim čudom desi to sto se granici sa nemogucim…

jel ima da se kupi točkić od lg magicnog daljinskog? zalepio sam ga i drzi za sada, ali mehanizam (i korisnica) mi ne ulivaju poverenje...

Prilozi

• IMG_20221018_191739_edit_280535067528546.jpg
    IMG_20221018_191739_edit_280535067528546.jpg
    196.3 KB · Pregleda: 135
  • IMG_20221018_191358_edit_280565594359791.jpg
    IMG_20221018_191358_edit_280565594359791.jpg
    150.6 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
Traži na oglasima oštećen, ali sa ispravnim točkićem.

Jel su u nedavno proizvedim oled televizorima evo paneli? Moj je iz septembra ove godine, iz poljske

Da se vratimo malo u sirotinjsku kategoriju.Uzeh pre par nedelja 55up7670,jurio neki hisense q,al nisu ga imali na stanju i uzeh lg.Odličan tv ,sa odlicnom slikom.Web os radi odlično -netflix,hbo max,-,vise se koristi za satelit i ps4,ali i supernova izgleda odlicno.Jedno pitanje procitah da podrzaca magic daljinski,da li ima veze od kog modela da gledam ili ne.

Sta ce ti taj daljinski? Interesantan je prvi dan, posle vec nije. Ja nikad ne bi bacao pare za takve stvari. Svakako vec imas daljinac za njega

Da magični daljinac nije toliko bolji i olakšava upotrebu ne bi se ni nudio sa jačim modelima televizora.

Sta ti je lakse? Stisnuti dugme, ili naciljati na neku ikonu i opet stisnuti dugme? To ti je kao da koristis mis umesto tastature za pisanje. Nije on los, ali ne bi nikad naknadno kupio da mi nije dosao uz tv. Obican je sasvim upotrebljiv

Počinje ozbiljno da me nervira ovaj WebOS na LG Oled65c11
Opet je mogu da uđem u app store...
Šta radite kod toga?
Kao iz struje bar 1min tako obrise neki cache

Da se vratimo malo u sirotinjsku kategoriju.Uzeh pre par nedelja 55up7670,jurio neki hisense q,al nisu ga imali na stanju i uzeh lg.Odličan tv ,sa odlicnom slikom.Web os radi odlično -netflix,hbo max,-,vise se koristi za satelit i ps4,ali i supernova izgleda odlicno.Jedno pitanje procitah da podrzaca magic daljinski,da li ima veze od kog modela da gledam ili ne.
Blago tebi 😔😔
Je l nemas problem u vidu bleeda ili glowa???
Boje ne vriste?

Počinje ozbiljno da me nervira ovaj WebOS na LG Oled65c11
Opet je mogu da uđem u app store...
Šta radite kod toga?
Kao iz struje bar 1min tako obrise neki cache
Šta ti radiš svaki dan u Store-u?

Ja kad sam kupio TV, sve instalirao i ne sećam se kad sam ponovo upalio Store.

Ustvari lažem bio je pre koju nedelju Netflix ažuriranje. Znaci godinu dana nisam palio Store.

Šta ti radiš svaki dan u Store-u?

Ja kad sam kupio TV, sve instalirao i ne sećam se kad sam ponovo upalio Store.

Ustvari lažem bio je pre koju nedelju Netflix ažuriranje. Znaci godinu dana nisam palio Store.
Pa ne diram ni ja svaki dan. Nisam dirao već nekih mesec dana kako sam uradio factory reset.
Hteo da skinem Apple TV+ app da gledam neke njihove serije.
Moram probati zemlju primeniti u nalogu ili TV kad budem kući

Evo probao sad i radi mi. Region Srbija.

Da jos jednom pitam, ako ima ljudi koji poseduju neki od un up uq modela pozeljno vece dihagonale kakva je situacija sa ips panelima na LG-u, da li ima modela sa problematicnim bleedom, Glow-om, i slicnim???
Hvala 🙂)

Nema tu mnogo filozofije, IPS ima svoje boljke jedino moze da ga malo povadi dobar local dimming, kome smeta ide na VA ili jos bolje OLED 🙂

Nije ni na VA nešto puno bolje, ali bolje je.

Ovo je u mraku samo TV radi.

Ovo 78 model.

Prilozi

• EA01653C-3CB2-4BFD-BB0B-F977E5246224.jpeg
    EA01653C-3CB2-4BFD-BB0B-F977E5246224.jpeg
    61.8 KB · Pregleda: 114
Zna li neko kako se pokazao ovaj najeftiniji LG NANO (43NANO753PR), kakvo je stanje sa panelima (da li ima više vrsta)?
Vidim da je ispod 400e preko "Mađara", da li je bolja varijanta taj ili oko 50e jeftiniji 43Uq80003?

Hvala.

Znaj da taj Nano model ima jako jako jako lose uglove gledanja, bukvalno kao da je neki HISENSE. Bolje uzmi 81003 za manje para umesto tog 753, a i jeftiniji je 10.000 doduse ne znam na KP kakva je cena.

Edit: Mozes i taj 80003UQ

Hvala, koliko sam video, generalno je taj 43Uq80003 najbolji u tom nekom cenovnom rangu (od oko 350e na KP) za 43".

Jeste. Novi WebOS, novi magicni, sve fino.

Nazad
Vrh Dno