Šta je novo?

LG Televizori

Тренутно је акција 20 % снижења на LG у неким радњама, траје 2 дана колико сам видео, ако некоме значи, видим да је и C11 снижена цена

Da li je neko probao da meri brzinu interneta na TV? Kod mene je TV povezan i kablom i WI FI. Brzina na desktopu je oko 400 dl 190 ul, a na TV je 85 dl i 90ul. Velika je razlika u brzini. Probao sam i preko wi fi, ali situacija je još gora. Da li je to svugde, ili samo kod mene. Inače TV je nov LG nanocell 753 PA. Ako neko ima neki savet, zahvaljujem unapred.

Da li je neko probao da meri brzinu interneta na TV? Kod mene je TV povezan i kablom i WI FI. Brzina na desktopu je oko 400 dl 190 ul, a na TV je 85 dl i 90ul. Velika je razlika u brzini. Probao sam i preko wi fi, ali situacija je još gora. Da li je to svugde, ili samo kod mene. Inače TV je nov LG nanocell 753 PA. Ako neko ima neki savet, zahvaljujem unapred.
Televizori uglavnom imaju 100mbit mrežnu, tako da je 85/90 skroz ok.

Trenutni TV sa specifikacijama vesa 300 x 300 mi je na zidnom nosacu, koji ne mogu da identifikujem koji je, pa me zanima da li bi na taj mosac mogao da legne tv sa vesa kacenjem 300 x 200 (LG OLED 55 C1) ?

Verovatno moze, ali bi morao da skines sadasnji tv da vidis kako nosac izgleda

1632991453718.png

Ako je ovako rupicast po vertikalnim sipkama onda moze da se smanjuje

Jeste, takav je. Sad videh da je neki hamin, koji bi trebalo da podrzava vise dimenzija kacenja. Pobeze mi akcija za C1, sinoc bio na sajtu tehnomedije 150 i nesto hiljada, a jutros vec 175+

Ako gledas 48" on je sada kod njih ~146 soma

Edit: sad vidim da si gore na pisao 55 :man-facepalm:
Edit2: Takodje im je C12 jeftiniji ~8k od C11

Акција и даље траје, у осталим радњама, прочешљај, написао сам јуче још о томе

Zvrcnuo sam upravo nekoliko tih radnji, svi su poceli da podizu cene i kazu da ga nema vise na stanju. Prebacicu se verovatno na KP

Zvrcnuo sam upravo nekoliko tih radnji, svi su poceli da podizu cene i kazu da ga nema vise na stanju. Prebacicu se verovatno na KP
Da nemaš možda preporuku za nekog pouzdanog prodavca televizora na KP? Razmišljam da uzmem C1 od 77" i nađoh ga kod ovog prodavca, ali nemam nikakvog iskustva sa naručivanjem televizora sa KP, a pogledah na par mesta u domaćim prodavnicama, cena je ludačka, tipa oko 500k!

Nemam iskreno nikakvu preporuku. Ja sad nadjoh poslednji primerak C1 od 55" za 156k u DRTechno, i porucih, pa stize sutra.
I kod njih je model C12 skuplji od C11 i to za 20k a niko od prodavaca ne zna da objasni razliku, trebalo bi da je samo oznaka trzisnog modela, a da je televizor isti, koliko sam ja upucen.

Nemam iskreno nikakvu preporuku. Ja sad nadjoh poslednji primerak C1 od 55" za 156k u DRTechno, i porucih, pa stize sutra.
I kod njih je model C12 skuplji od C11 i to za 20k a niko od prodavaca ne zna da objasni razliku, trebalo bi da je samo oznaka trzisnog modela, a da je televizor isti, koliko sam ja upucen.
Јави утиске и како служи😀

Razlika je u tome sto je C12 beli sa zadnje strane kao i postolje. Inace su identicni.

tema nisu preporuke za KP, gde kupiti i slično. hvala na razumevanju

Stigao C1. Ima li nacina da se ukloni ova iritantna poruka "Not programmed" koja leti po random umetnickim slikama svaki put kad upalim TV? Ne koristim nikakvu antenu/kabl/kutiju i slicno, samo streamujem sa built-in aplikacija.

Ne može. tako je na svakom webosu

Na C1 nemam apple tv app u ponudi, pretpostavljam jer je region serbia. Moze li neko jos da potvrdi ako kojim slucajem koristi apple tv app a region mu je nas?

Stigao C1. Ima li nacina da se ukloni ova iritantna poruka "Not programmed" koja leti po random umetnickim slikama svaki put kad upalim TV? Ne koristim nikakvu antenu/kabl/kutiju i slicno, samo streamujem sa built-in aplikacija.

Ovo pomaže?

Na C1 nemam apple tv app u ponudi, pretpostavljam jer je region serbia. Moze li neko jos da potvrdi ako kojim slucajem koristi apple tv app a region mu je nas?
Mora da se promeni region, nema ga u Sr redionu

LG oled 55cx na PC hdmi 1.4 za sad rtx 3060 kako dobiti da rade dolby vision filmovi ok?
hdmi 2.1 kabl mi jos nije stigao kontam da je on moranje ili?

kad pustim DV film i dalje su boje zeznute kao na starom monitoru

za početak, uzmi HDMI 2.0 kabl, dok ne stigne 2.1. ovo u globalu nije pitanje za LG već za drugu temu (kako gledati DV HDR preko grafičke koja podržava HDMI 2.1)

На које моделе се може гледати ДТС? Тражим од оне јефтиније 500-600€, 55-60инчни. Молим за одговор.

Mislim da su izbacili iz svih modela pocevsi od generacije 2020 pa nadalje. Moj iz 2019e pusta sve zivo

Nazad
Vrh Dno