Šta je novo?

LG pisaci koliko su dugotrajni???

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Dakle ne zanima me kako pisu vec kakvi su posle 1-2 godine dana.Ajde javljajte se vi sa 8* 12*

Calibra 4WD je napisao(la):
Dakle ne zanima me kako pisu vec kakvi su posle 1-2 godine dana.Ajde javljajte se vi sa 8* 12*

Ja imam 8x4x32x proizveden u martu 2001 i radi kao sat ali moram da priznam da nije narezao vise od 100-tinak diskova,tako da bilo bi cudno da ne radi kako treba...

pozdrav

Ma ni jedni pisači nisu dugotrajni...

Bane® je napisao(la):

Osim Teac 4x i 8x SCSI :D
Kao da neamju limit, a laser svakoga dana sve bolje radi :)

Moj komsija u radnji pored novijih ima dva TEAC 8x SCSI koji su narezali preko 15000 diskova i ne pomisljaju da se pokvare.Covek nece nizasta da ih menja.

Bane® je napisao(la):
To znam i ja ,zato me i zanima koliko su LG izdrzljivi jer imam Teac 4*4*32 kojui znam da je mnogo izdrzljiv a zamenio bih ga za neki 24 ili 32 LG jer mi je skup Teac 40*

Nenad je napisao(la):
Moj komsija u radnji pored novijih ima dva TEAC 8x SCSI koji su narezali preko 15000 diskova i ne pomisljaju da se pokvare.Covek nece nizasta da ih menja.

Zna se ko je najbolje pravio uredjaje i to za dve klase bolje od ostalih.

Calibra 4WD je napisao(la):
To znam i ja ,zato me i zanima koliko su LG izdrzljivi jer imam Teac 4*4*32 kojui znam da je mnogo izdrzljiv a zamenio bih ga za neki 24 ili 32 LG jer mi je skup Teac 40*

Ma slobodno LG mada ti ja preporucujem TEAC-a

Nazad
Vrh Dno