Šta je novo?

LG otpimus 3D problem

Ash

Cenjen
Učlanjen(a)
26.12.2011
Poena
154
Kupio sam ovaj telefon pre 2 dana i rekoh posto je na njemu android 2.2 da ga upgrade u 2.3... Skinem sa LG sajta update tool i neke drajvere , prikacim telefon... Program ga lepo prepozna krene update, na 10% stane , retry sam par puta ali svaki put isto se desi tj stane na 10%... Pogledam u fon kad ono ne radi , nece ni da se upali , par puta sam vadio bateriju i pokusavao opet... Nista... Pokusavao sam i sa phone recovery... tamo sam ukucao broj modela i jos neke brojeve koje mi je program trazio i nista svaki put kaze probajete opet... Zvao sam i costumer support ali oni su me odbili jer nisam iz US... Da li neko ima neku soluciju ? Unapred hvala !

P.S. Ostavicu ga nocas na punjacu , mozda je do baterije... Razocarao sam se u LG...

Da li ti je bilo ukljuceno da se ugasi ekran posle nekog vremena?

Idi na xda-developers forum tamo imas temu za vracanje iz mrtvih optimusa 3d

Ne verujem sta mi se desava... Zeleo sam da ga upgrade u 2.3 jer on ima 2.2 jer sam procitao da baterija traje 30% duze... Pokusacu ono sa xda foruma... Da li neko ima jos neku ideju sta da radim ?

Hvala svima... Odneo sam ga u servis i posto sam ga kupio u vip-u dobio sam HTC HD2 na koriscenje :)

Da ne otvaram novu temu...

Da li je neko imao problema sa zamrzavanjem telefona (zamrzne se slika) , restartuje se sam od sebe ili se samo ugasi i ne moze da se pokrene bez vadjenja baterije i ponovnog ubacivanja ? Pokusavao sam sa resetovanjem fona , vadjenjem sd kartice i nista... Verzija je 2.3.5 , telefon je kupljen u VIP-u... Vec je jednom bio na servisu i zamenjena mu je maticna ploca... Stvarno mi se ne nosi opet u servis... Neka ideja ?

Unapred hvala :)

Nazad
Vrh Dno