Ovaj moj hub prso skroz. Sad vise nece ni poruke da prima, a svaku drugu salje, baguje, koci...prakticno je neupotrebljiv u ovom stanju. Pa bih zamolio neku dobru dusu koja zeli da odvoji malo vremena da mi malo detaljnije objasni posupak ubacivanja novog roma, pa da probam jedino da ga osposobim na taj nacin. Prilican sam lajk sto se tice tih stvari tako da ne bi bilo na odmet da mi neko to sto detaljnije objasni, da ne bih stalno zapitkivao a kako sad ovo, a kako sad ono ili ne daj Boze da ga s****m nacisto...😀 I usput da mi baci link nekog dobrog roma (zanimaju me iskljucivo neke stabilne verzije, a ne neke budzevine sto im pola stvari ne radi). Bitno mi je samo da mu rade sve stvari, ne eksperimentise mi se sad. Uzgred kako da uradim backup podataka sa telefona (najvise mi treba da sacuvam kontakte), a i ako postoji nacin da odradim bacup ovog roma, pa ako ne budem bio zadovoljan da ga vratim. Znam da sam pitao puno stvari, ali ako neko svarno hoce da mi pomogne bio bih mu zahvalan. I jos jedna stvar, znam da je o svemu ovom bilo govora ranije jer redovno pratim ovu temu i procitao sam je prakticno celu, ali sam trenutno u velikoj frci sa vremenom jer sam u sred ispitnog roka i ne znam gde mi je glava, pa stvarno nemam vremena da ceprkam po temi koja ima 70 stranica da bih nasao odgovore, a i opet mi ne bi mnogo znacilo jer je dosta ukratko objasnjeno, a kao sto rekoh poprilican sam lajk za ove stvari. A telefon mi je potreban sto hitnije! Hvala unapred. Pozdrav