Šta je novo?

LG Optimus Hub

Jedina mana mu je slabiji Wi-fi i GPS. Recimo ZTE Skate koji imam za par sekundi vata GPS u stanu dok LG-a moram da prinesem prozoru ili da izadjem ispred stana za 100% tacnost, inace ima gresku od oko 1km u prikazu lokacije. Wi-fi radi OK, ali desava se da nece da se nakaci na Telekomov ADSL modem kad je slab signal (pise svo vreme obtaining IP adress...) dok ZTE se kaci u roku od sekund (na istoj lokaciji). To je sve od mana sto sam primetio.

Kod mene sve ovo što si naveo radi sasvim normalno.
WiFi hvata perfektno i bolje od prethodna 2 modela koja sam imao (OT i Xt530) a WAPI ili ti GPRS rade takođe super dok GPS i funkcioniše isključivo i najbolje pored prozora ili ti ispod šoferke...

Wi-fi radi super - kaci se trenutno, ali kazem, na konkretni modem nece da se nakaci (prvi dan se kacio, sad nece), dok ZTE hoce svo vreme. Mozda je do modema ali ne znam sta tu moze da bude sve je ko i do sad... GPS radi super brzo i precizno kad si pored prozora ili kad recimo otvorim prozor od stana. Napolju radi naravno perfektno i u kolima. Samo mi nije jasno kako ZTE hvata bilo gde GPS signal precizno. U podrumu, u stanu, u garazi...

Meni wifi radi ekstra, kaci se svuda i kod mene i kod komsije i po lokalima, sa tattoo nisam mogla svuda da se nakacim...nego kako mislis masi 1 km??? Ja nisam mnogo testirala, samo do drugarice, kad sam isla autom i tacno me je odveo ispred kuce!

Mozda nisi razumela :) Kad sam u stanu (u sobi jel...) ukljucim GPS i lokaciju pokazuje u radijusu od 1000m gde se nalazim. Znaci ne prikaze precizno. Medjutim cim prinesem aparat prozoru odmah pokupi lokaciju koja je tacna u metar (na google maps). Mislim meni HTC MAGIC 2 i Se Xperia X8 su radili samo napolju GPS precizno tako da je ovo super! Samo mi nije jasno kako su na ZTE Skateu napravili da GPS signal hvata odmah cak i u podrumu, ne moras da ga prinosis prozoru da ukapira lokaciju.
Wi-fi svugde radi super bez problema, hvatam i zakljucane komsijske signale, ali ovaj jedan koji koristimo u drugoj kuci, nece da se zakaci na njega. Pise obtaining IP adress i stoji tako. Dok ZTE se kaci. Tj. prvi dan se uredno kacio, sad nece - samo na taj Huawei... na sve ostale se kaci.

Aha sad sam ukapirala, vec si me uplasio, pomislila sam da navodi pogresno, pa da se ne izgubim negde :d

Wi-fi svugde radi super bez problema, hvatam i zakljucane komsijske signale, ali ovaj jedan koji koristimo u drugoj kuci, nece da se zakaci na njega. Pise obtaining IP adress i stoji tako. Dok ZTE se kaci. Tj. prvi dan se uredno kacio, sad nece - samo na taj Huawei... na sve ostale se kaci.
Probaj da resetuješ ruter, pa probaj ponovo da se konektuješ preko wi -fi.

Poslednja izmena:
hm..a sto ne i neka mini kancelarija, ja sam ubacila i office i jos neke aplikacije i moze da posluzi :d......telefon je odlican! Ako neko nadje neku silikonsku futrolicu tj ledja za njega neka napise ovde...:d

Jesi zvala sveZaMob? Iliti supermarketic.rs

Nema da valja. Ja sam uzeo Terracell sa Galaxy W i EXTRA je. Za LG HUB nema nigde da se nađe.

Nema nigde jos uvek, ali kazu da treba da stigne roba, pa ce valjda stici! Inace imam jedno pitanje drugarica i ja uzmemo telefon istog dana...21.2. drugarici na telefonu pise ukupno vreme rada 245 sati, a meni 49 kako je to moguce, a nismo gasile ni ja ni ona od tada, ustvari ja jesam gasila jednu noc! ?

Ako neko sazna gde ima da se nadje silikonska obloga neka javi ovde. Ja sam pitao na par mesta i svi su mi rekli da bi trebalo da dobiju sredinom marta.

Nema nigde jos uvek, ali kazu da treba da stigne roba, pa ce valjda stici! Inace imam jedno pitanje drugarica i ja uzmemo telefon istog dana...21.2. drugarici na telefonu pise ukupno vreme rada 245 sati, a meni 49 kako je to moguce, a nismo gasile ni ja ni ona od tada, ustvari ja jesam gasila jednu noc! ?

Mozda ona vise prica od tebe? :)

U ukupnom vremenu za razgovor ja sam vise pricala...:d...ne kapiram...:d

Koliko je meni poznato, to je kopija Capdase marke..u prevodu, ništa posebno

Poslednja izmena:
jel zna neko kako da instaliram neku igricu na HUB ? ili dajte neke linkove za igre koje su dobre ,nesto tipa bilijara ,neke slagalice i slicno ,ili neke trke :) hvala

Djolence imas sve na marketu, ja sam skinula extra bilijar i basket i neke tenkove, ovaj tel me jos i navuce na igrice HAHAHA.....Nego, ljudi jeste li primetili da umesto marketa sad imamo google play, o cemu se radi?

Jos od sinoc je Google play :) radi se o tome da mogu knjige i filmovi i muzika da se kupuje :)

Djolence imas sve na marketu, ja sam skinula extra bilijar i basket i neke tenkove, ovaj tel me jos i navuce na igrice HAHAHA.....Nego, ljudi jeste li primetili da umesto marketa sad imamo google play, o cemu se radi?

jel to freeware preko marketa ili ? zanima me jel hocu prvo da skinem preko kompa ,pa da prebacim na fon :D

A neceeeee ,uopste mi ne pise ,imam account na google play ,i kad hocu da instaliram igricu povezem fon sa kompom preko usb-a ,i ovde mi pise You don't have any device :S ne kapiram jbm ti.....

Sto uopste povezujes telefon sa kompom?

Pa mozda nece da trosi mb pa hoce da skine igricu na komp pa da instalira u tel....:)....je l nasao neko negde neki silikon za tel, non stop zovem radnje i sve mi obecavaju al nista

Pa ima valjda negde wifi, ako nema kod kuce vecina kafica sad ima, pa popije kaficu, a uz to skine nesto :)

Jesi videla preko ebay-a?

Ajde ako neko bude narucivao silikon preko ebay-a neka mi se javi na pm.

I meni isto, ja ne znam ni kako bih porucila preko e bay :D:D, trebaju mi dva komada

Kontaktirajte alexa021 clana, on je nekima kupovao za sitnu nadoknadu sa ebay-a...

Sacekacu jos jedno desetak dana ove radnje po gradu pa ako im ni onda ne stignu cimacu njega za ebay. Hvala u svakom slucaju.

Ma uspeo sam da download neke igre i aplikacije sa mobile9 sajta ,i prebacio pa instalirao preko Polaris Viewer-a :) ali sa android marketa nema sile da skinem nista ,pise mi levo u uglu ispod install ,you don't have any device :S a i ugasen mi je internet kad sam uzeo preko vipa ,jer su mi rekli da ubijaju sa internetom... pa ni sam ne znam mozda je do toga ,a i ne znam da nadjem da aktiviram internet opet :S ko tocilo sam glup za ovaj android :S al zato symbian tata :))) naucice se polako :D

Djole idi na xda ima ja mislim nekoliko tutoriala za android pocetnike, a ako tamo nema (mada cisto sumnjam) google je tvoj saveznik za sve ostalo :)

Ko te je slagao da ubijaju sa netom, ne znam koji paket koristis, opet imas pp :D....i kao sto rekoh na Tattoo mi je net bio ukljucen i dan i noc i nisam ga nesto mnogo koristila osim sto je on sam sve apdejtovao, skidala sam mejlove sa 2 naloga i nikada nisam potrosila vise od 50 mb mesecno. Nemas razloga da se plasis! Imas i brdo programa na androidu koji ti mere potrosnju, a kad smo kod toga je l imate da preporucite neki program da merim minute od jednog datuma u mesecu do drugog. Npr za mb je odlican 3G watchdog ! Sto se tice silikona i ja cu da cekam jos malo, pa da kontakritam tog decka :D ....hvala

P.S. ako si za symbian bio tata, za ovaj ces biti tata na kvadrat....android je fantazija bar meni, symbian UZASSSSSSSSSSSSSS :D..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno