Šta je novo?

LG Optimus G Pro

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
optproo600-1358503455.jpg

5-inch display with 1080p Full HD resolution
1.7GHz Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor
2GB RAM
32GB memory
13-megapixel camera
3000mAh battery
LTE support
Weight: 160g
Size: 139 x 70 x 10.1 mm
Android 4.1 Jelly Bean

http://www.engadget.com/2013/01/18/lg-optimus-g-pro-spec-leak/

Значи сличне спецификације можемо очекивати код новог nexus-a. 😀 Уопште није лоше 😛

Oho! 3000mAh baterija. Jos da vidimo da li ce ga biti i na evropskom trzistu imajuci u obzir da podrzava LTE..

LG UI 3.0 uopste nije tako los cak mi se i vise svidja od TW.

Vrh telefon, steta sto su overklokovali ionako brz krait pro (neki mozak u LG je opet stupio na scenu) pa ce odlicnu 3000mAh bateriju u najzahtevnijim aplikacijama i pri surfu na vestacki nacin da pretvore u 2750mAh npr, moja pretpostavka.

Kakav god da bude GS4 hebe mi se za octa core, pre bih kupio ovaj LG ili Xperiu Z nego sapunoliko suhoplasticno samsung cudo tehnologije.

To ne overklokuje LG koliko ja znam vec proizvodjac samog procesora. Uvek je bilo tih varijanti.
Ovo za bateriju... ne znam sta da kazem. Kako ovo izracuna? Ja mislim da nece biti razlike.
A za Samsung... pa sacekajmo jos malo.

Mislim da sam na xda citao da, inace stedljivi krait pro, cak i malim overklokovanjem pocinje vise da trosi pa sam otprilike, lupio ali ce u svakom slucaju pri maksimalnom koriscenju autonomija da se skrati, sigurno nece biti kao da je kombinacija 3000mAh i krait pro @ 1,5Ghz.. al dobro, nista strasno samo mislim da 200Mhz vise po jezgru ne znaci bas nista a trosi sigurno bar malo vise.

Odlican fon samo je nekako mnogo glossy.. na ovoj drugoj fotografiji (gde je zumiran zvucnik) kuciste deluje kao da je od SGS 3 glossy plastike..

Iskreno ovo sam ocekivao od S IV, tako da me LG prijatno iznenadio sad 🙂

Stvarno su se zaleteli.
A sto se plastike tice... vidi se da je malo zbrzan. Mnogo vise paznje su posvetili Optimusu G sto se dizajna tice. Ali i ovaj Pro je lep telefon stvarno.
Mislim da ce EU verzija biti bolja. Jer je kod njih tamo skoro svaki telefon "shiny".

Klasicna cigla.. nije mogao deblji da bude 🙂 nadam se da s4 nece biti ovakav..

N4 i Optimus G su mnogo bolje dizajnirani, ovaj deluje previše jeftino a imaće cenu na početku bar 600$/€

Meni za sada ovaj deluje jeftinije i od L9.

sve je ovo lepo samo nesto najvaljuju, vreme ide a oni nikako da izbace to na trziste. N4 nema ga nigde, Optimus G isto ne vidim da ga ima u prodaju, sve se samo vrti ovaj uredjaj, onaj uredjaj i nisko nista ne izbacuje u prodaju. Dok se ne rasprodaju uredjaji u kojima je ulozen novac nece se to skoro pojaviti na trziste. Sve obecavaju i nista, a kad se bude pojavilo kostace 500e mini, a u nasu tarzansku zemlju naravno 700e

Optimus G je prodat vec u milion primeraka. Bice uskoro i kod nas kod operatera 😉

A to je kao neki podatak za hvaljenje? :d Koliko li je onda prodatih SGS 3? Hox-a? Pa Bada telefoni iz Wave serije su se bolje prodavali, Wave I u preko 5 miliona primeraka za samo godinu dana valjda..bez obzira na sumnjiv OS, sta je malo vise od milion za premium model koji je hw napucan.

Mislim da ce tek da se prodaje, kad krene u Evropi i u USA kod vecine operatera.

da ali koliko ja vidim jos se nije pojavio lg G kako treba, a oni vec najavili G pro.

Divno,

Obzirom da su Optimus G izbacili pre 4meseca a jos uvek ga nema nigde ovo ce se verovatno pojaviti sredinom 2023 god u prodaji a do tada ce ostali da prave telefone koji lete i kuvaju kafu.
Kad se optimus G pojavio bio je top topova i umesto da ga prodaju maksimalno oni su napravili 14 primeraka.
Sada ljudi cekaju S4, Htc M7, cak je i Huawei najavio neko cudo pa je bolje da optimus G preskoce bar sto se Evrope tice ...

Svi cekaju a kad se pojavi bice najave za neki drugi koji je brzi i veci i bolji i sa manjom potrosnjom itd. i onda nikad niko ne bi kupio nikakav telefon nego bi svi izumreli cekajuci taj bolji i noviji kako bi imali najbolji i najveci telefon u stanu, zgradi, kraju ili zemlji i kako bi im svaki drug/drugarica zavideli i pukli od muke...
Btw, odlicne specifikacije ali sam oduvek bio skeptik prema LG brendu. Subjektivno shvatanje stvari.

Nazad
Vrh Dno