nikolaiffb
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.01.2014
- Poena
- 169
Jel ima neka fora da mi stizu notifikacije za FB a da nemam njihovu aplikaciju ?Googlao sam nesto mada nista bas konkretno.
Mislis G2 Mini ili Optimus G E975?Optimus G
Nazalost njega nema vise u prodaji,pa cak ni u oglasima.
Zasto ne bi isao na g2?Nazalost njega nema vise u prodaji,pa cak ni u oglasima.
Mozda cu ipak uzeti 4X HD,zbog boljeg ekrana.
Mnogo mi je 250 evra.. Ali videcu,sacekacu pa mozda i uzmem njega.Zasto ne bi isao na g2?
Bolja ti je opcija plus 4x je na jb ocajan... Stock naravnoMnogo mi je 250 evra.. Ali videcu,sacekacu pa mozda i uzmem njega.
Bolji ekran na 4hd od OG? Slagao te nekoNazalost njega nema vise u prodaji,pa cak ni u oglasima.
Mozda cu ipak uzeti 4X HD,zbog boljeg ekrana.
Mislio sam da HD ima bolji ekran od G2Mini..Nisi me lepo razumeo..OG sam odbacio jer ga nema nigde.Bolji ekran na 4hd od OG? Slagao te neko
Ja bi uzeo G2 mini zbog sledećeg:Drugari u maloj sam nedoumici,da li uzeti 4X HD ili G2 Mini ..Slicni su,samo sto Optimus 4X ima bolju rezoluciju ekrana..G2 Mini ima bolju bateriju..Sta bi ste vi uzeli?
Trenutno sam 3 godine na Optimus 2x..Igrice ne igram tako da,nema veze sto 4x ima Tegru.Kako vam se pokazao 4x ,trebaju mi vasa iskustvaHvala unapred.
Aj postJa ga koristim. Bas mi se svidja nakon CM11. Battery life bi trebao da bude malo bolji ali to ce se mozda srediti. Dosta tecno radi. Bas sam zadovoljan. Kvalitet zvuka za vreme razgovara treba da se poboljša. Ako hocete Screenshotove ROMa, javite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari