Šta je novo?

LG Optimus 4X HD P880

Ma sta ima da se nadam od njih, pored toliko kuvanih romova :) uostalom i CM mi radi odlicno, a njega ce uskoro da dignu na 4.3 puna kapa :)

ALI to nije TO. ROM postaje funkcionalan kad imas source, a ne kad se sklepa ovako. Em sto dobijas smanjenje potrosnje baterije, em sto dobijas bolju optimizaciju sistema.

Flash-ovao danas ovu novu verziju evropsku verziju (posto sam nju i pre koristio). I dalje je 4.1.2 :mad: Jedino sto sam uspeo da primetim za sada je dodata Google Play aplikacija.

Nije 4.2.x sigurno, jer broj u oznaci firmvera označava koja verzija androida je, pa je tako V10 - ICS 4.0.x, V20 - JB 4.1.x, V30 bi bio JB 4.2.x itd, a slovca manje i doradjene podverzije.

@Razbojnick to sto je 20c u Turskoj to ne znaci da je novija i unapredjenija verzija 20a softwera.Imas dosta o tome na xda dev forumu.
Zapravo treba baš to da znači, ako je u pitanju softver za isti region, a pošto su razlike nikakve, onda uglavnom i jeste npr. neki V20c bolji od nekog V20a.

Poslednja izmena:
^ Inače, retko koji LG telefon doðe to V30. A oni koji doðu, ostanu na V30A i bude bagova koji nikada ne budu ispravljeni. Na žalost.

Ja još ne primetih promene. Prvo sam se mučio satima da ga apdejtujem, a kada sam konačno uspeo, nikakvo poboljšanje nisam primetio. I dalje baterija drastično pada kada je uključen wi-fi ili se igraju igrice. Možda postoje neke skrivene stvari koje su poboljšane ili nešto što ja ne koristim ili što još nisam koristio. Ako nešto otkrijete, javite da se radujem i ja :)

Bolju autonomiju ćete da postignete samo sa baterijom (znatno) većeg kapaciteta. Nikakva softverska doterivanja u odnosu na ovo sada neće da pomognu, u to budite ubedjeni. Meni ne smeta, bez ikakvog uskraćivanja upotrebe iznese ceo dan. Naravno, ko je mislio da putuje na more busom i svo vreme gleda film, igra igru ili surfuje nemilice, ukratko čačka uredjaj neprestano, razočaraće se sa 99,9% telefona.

Niko ne javlja da je programer kholk u EternityProject kernelu osposobio USB OTG na 4X
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2241474

Sta znam, meni mozda i za nijansu losije radi. Mozda treba jos malo vremena da "legne" ROM.

Izgleda "koferi" teze prolaze carinu. Ili mora porez da se plati? :D

Za 50 evra više je bolje da se uzme Nexus 4. Moraće da obore cenu, ako žele da prodaju. Prošla letovanja, pa misle da treba da dignu cene.

Dešava mi se da se posle pinjenja do 100% posle nekog vremena baterija počne polako prazniti iako je punjač još uvek uključen - ponaša se kao da je isključen. Je li to normalno?

Da.

Jel moze preporuka za neki dobar custom rom da probam.Nisam bio neko vreme na xda pa ne znam sta vredi a sta ne.

Kako da stavim procente za bateriju da mi piše u top baru? Drugar uzeo telefon, a nikako ovo ne mozemo da nađemo ni jja da se setim...

molim za odgovor,koji tel. da uzmem-lg optimus 4x ili samsung galaxy s2 plus?
jasne su mi razlike medju njima,ali naime radi se o komentarima korisnika.u dilemi sam zbog komentara da o4x ima katastrofalan zvuk i kameru,itd...
pa,bi mi pomoglo misljenje iz prve ruke.
meni treba sto je moguce stabilniji tel,s'dobrim zvukom,kamerom i za net.
a ova dva mi u tom cenovnom rangu i specifikacijama odgovaraju!
unapred veliko hvala.

"Katastrofalan zvuk" je netačno. Priložene slušalice su jedva korisne, odmažu kvalitetu zvuka i ne preporučujem ih. Sa nekim iole krštenim (Sony, Sennheiser, Philips,...) je primetno bolja situacija - lično iskustvo (ne moraju da koštaju više od 10-20 evra). Zvučnik bi mogao da daje bolji kvalitet za jedan vodeći model (više basa), ali nije loš.

Kamera je vrlo dobra za telefonsku. Tema sa slikama. Svidja mi se opcija da snimaš video i fotografišeš istovremeno.

Kako da postavim da mi melodija zvona zvoni punom jacinom a ne da se postepeno pojacava?

? Već zvoni punom jačinom, osim u bukvalno prvoj sekundi, da ne bi odma' punom snagom tresnulo na zvučnik.

Pa i nije bas u prvoj sekundi vec posle 5 sekundi dostigne punu jacinu sto znaci da kasnim da odgovorim na oko pola poziva...

Jeste, samo u prvoj sekundi. Probaj sa nekim programom za podešavanje zvuka, za fabrički način ne znam i mislim da ne može.

Kupio sam danas 4x hd. Prvi utisak sve super, jedino mi se cini da ima malo rama slobodno? Da li ima neki dobar lancher ili rom za njega. Pozdrav.

Ja koristim Nova Prime launcher, rutuj samo i pobrisi ili zamrzni ono sto ti ne treba sa Titanium backup-om, ili samo ubaci aplikacije koje ne koristis u Greenify, da ne rade u pozadini bzvz, mada u sustini ne moras ni to.
Kolicina slobodnog rama ne znaci nista, koristi telefon kako ti volja i ne obracaj paznju na to

Nazad
Vrh Dno