Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

moboplayer ima nasa slova...

To je već individualno.

ljudi... danas dualcore i tu brzinu kao optimus 2x ima jos samo 4-5 telefona na planeti!! (sensation, gs2, optimus3D, atrix) nije los fon, i cena od 280e u oglasima je PREDOBRA!
bolji je zanijansu od galaxyS1,a isto skoro kosta.
ne moze da se poredi sa GS2,ali nemojte ga pljuvati, to je dobar/lep telefon da biste mu davali realno cenu od ne znam ti ja 200 ili 250e :/
realno i 300 mu dobro stoji ;D

Def. se slazem sa Ocem. Svaki telefon koji je na trzistu 250e je losiji od 2X, rekao bih, i to cesto i podosta.

Optimus One Tapatalking

Pa mnogi bi da imaju dvoglavog za 250e :) nece da moze jos dugo vremena

Da li neko zna da li se gubi garancija ako se root-uje Optimus 2x i ako se ubaci custom rom? Uzeo sam preko mts.

Gubi se. Ali uvek možeš da vratiš na fabričko stanje, a ako kvar bude takav da ne budeš mogao ni oni neće moći da provale da si ga rootovao i stavio custom rom.

Razmisljam da stavim neki custom rom, jer update na 2.3 jos nije izaslo, samo odugovlace, a i ne svidja mi se ovaj lg wiz ili kako se zove njihov meni,

Probao sam ovaj CM7 night ali je bagovit do bola jeste brzi ali nema aplikacije da ne puca
ja ga vratih na stock.
Jedino sto me nervira kod ovog nazovimo operativnog sistema je taj sto sam nije vezan za hardver
nego za proizvodjaca.Kad bi bio jedan za sve stock pa posle ako hoce neka ga sminka ko kako voli bila bi druga prica.ovako cekaj max jedan update i to je to svi zaborave na sledece.izlaze novi sa novim softwerom
i tako u krug

Pa mnogi bi da imaju dvoglavog za 250e :) nece da moze jos dugo vremena

Da, do Septembra, sad ga ljudi nude za 280e, pa opet nema kupaca. Ipak je to Lg, koji nema "komjuniti" a ni neku "zvaku" za newbs korisnike (kao 3D), a cenu diktira trziste... videcemo.

sta mislite o ovom telefonu,generalno da li se isplati da doplatim za galaxy s2?
nisam korisnik koji bi ubacivao novi rom svaki drugi dan,dovoljan mi je jedan dobar i da telefon moze da me sluzi posteno.
kakva mu je baterija,pretpostavljam da je kao i kod svih drugih telefona 1 dan dobre upotrebe ali reci nekog iskusnog korisnika bi znacile :)

Vidi ovako,baterija je jedino losa strana ovog telefona.ali 1 dan mora da izdrzi.trenutno je najbolja kupovina i nema tu mnogo filozofiranja.ako ti je budzet ogranicen optimus 2x ako imas viska para onda gs2.

Vidi ovako,baterija je jedino losa strana ovog telefona.ali 1 dan mora da izdrzi.trenutno je najbolja kupovina i nema tu mnogo filozofiranja.ako ti je budzet ogranicen optimus 2x ako imas viska para onda gs2.

AJde molim te pojasni mi to 1 dan mora da izdrzi , posto hocu da kupim ovaj tel , al nesto me kopka oko trajanja baterije.Ako bi se koristio browser non stop koliko bi tel izdrzao ?A opet ako bi se koristio samo za razgovore i poruke nesto umereno isto koliko bi trajala baterija.Hvala svim vlasnicima ovog telefona na odgovoru.

verovatno je najrelevantniji podatak koliko vam je ekran bio ukljucen na kraju dana i koji nivo osvetljenja ste koristili

ako koristis browser non-stop, nisam merio, ali zasigurno duze od 5-6 sati ne moze... (i kad kazem tih 5-6 sati, maximalno sam optimistican)

Pa internet bez gasenja osvetljenje na 60 jednako je trajanje max 5 sati.ali voleo bi da vidim koji to moze ceo dan da izdrzi.uz normalnije koristenje sat neta sat muzike 5-6poziva 10tak poruka punjenje od uvece do uvece.e sad posto sam zamenio punjac ovaj njegov sa malo boljim i jacim max puljelje je 1sat tako da mi i to zavrsava posao.nosim ga stalno uz sebe :).pa ga bockam sa vremena na vreme

To sam vec video uzivo, drug ga je uzeo preko ebay. Prezadovoljan :)

Pa ako je to bas jedini telefon na koji ciljas, onda ga uzmi. Koliko ja znam, ti problemi i nisu vise toliko aktuelni, tj. postoji resenje na tih 140 strana... A nemaju svi taj bag. Sa druge strane, ja sam se bas zbog toga odlucio za incredible s, da ne "cackam mecku"

Poslednja izmena:
Svaki android se mrzne i zakucava nekom cesce a nekome retko.Ja sam na galaxy s imao cesce zakucavanja nego sad na Lg optimusu 2x.

A u k! :mad:

Ispade mi juče fon i celu sam ivicu izgrebao :( Posalao sam mobisu mail da mi odgovore koliko bi me iznela zamena dela, ali ne odgovaraju, a fon im je stalno zauzet... Inače, jurio sam po celoj italiji silikonsku fotrolu za fon i da sam je imao ovo mi se ne bi desilo :( Sad idem u Grčku, pa kad se vratim u Rim (bio sam u Napulju), mada ne verujem da u Rimu ili na Zakintosu :p ima nečega što nema u Napulju.
Ako neko može da mi nađe profi fotrolu, crnu isključivo radi zaštite, neka mi pusti pp, častio bih ga.

BTW, i meni se fon s'vremena na vreme restatartuje i sam od sebe isključuje, ali to je, za ovaj period od mesec dana koliko ga imam, bilo možda 4-5 puta...

:wave:

Pa i meni incredible s deluje sugurnija kupovina, cak mi je i na izgled dosta lepsi, ali u oglasima je 40-50e skuplji, deluje manja ponuda.
Znaci svaki android ima neke svoje bubice, stvar je lutrije hoce li biti na posebnom primerku ispoljene.

BTW, i meni se fon s'vremena na vreme restatartuje i sam od sebe isključuje, ali to je, za ovaj period od mesec dana koliko ga imam, bilo možda 4-5 puta...

Au, 4-5 puta, sad mi se jos manje svidja ovaj lg.

Sve to zavisi od softvera koji imaš instaliran. Meni se dešavalo da mi se desire sa savršeno stabilnim oxygenom resetuje po 2 puta na dan. Obično neki widžet bude problem (bar u mom slučaju chronotopia).

A u k! :mad:

Ispade mi juče fon i celu sam ivicu izgrebao :( Posalao sam mobisu mail da mi odgovore koliko bi me iznela zamena dela, ali ne odgovaraju, a fon im je stalno zauzet... Inače, jurio sam po celoj italiji silikonsku fotrolu za fon i da sam je imao ovo mi se ne bi desilo :( Sad idem u Grčku, pa kad se vratim u Rim (bio sam u Napulju), mada ne verujem da u Rimu ili na Zakintosu :p ima nečega što nema u Napulju.
Ako neko može da mi nađe profi fotrolu, crnu isključivo radi zaštite, neka mi pusti pp, častio bih ga.

Siguran sam da ovakvu mozes da nadjes u Rimu.
27952.jpg

Ljudi kakav je ovaj fon?
Jel internet browsing ne laguje,jel lepo cita flash content sajtove?

Nazad
Vrh Dno