@djurkash:
pa da, jeste,tacno kako si to rekao... skuplji su dosta,ali zato BAR IMAJU telefone, i zato su im plate dosta vece sigurno.... tamo plata od 500-600eura je "dobardan"
ee muka mi je...
otisao sam na sajt hrvatskog VIP-a.... em sto imaju ovaj telefon u ponudi (sto nas vip nema) em sto imaju iPhone4 (ista prica), zatim novi HTC Desire S, em imaju nexus S...
znaci..no comment....od svih ovih nabrojani,samo je nexus S stigao kod nas kad i kod njih.
(btw: hrvata duplo manje,a duplo veci broj telefona i izbor u ponudi....da sednes i places...)
@djurkash:
pa da, jeste,tacno kako si to rekao... skuplji su dosta,ali zato BAR IMAJU telefone, i zato su im plate dosta vece sigurno.... tamo plata od 500-600eura je "dobardan"
Lol...u mts? xD
e moji vip i telenor..mts vas prestigo sa poprilicno dobrim telefonom...
@djurkash, kakve su cene?
Ja ga uzeh pre neki dan...samo ne znam baš sve da koristim, u stvari ne znam ništa da koristim. Sa neke raspale dveipo godine stare nokie sam seo na ovaj r2d2...🙂
Pitanje za vlasnike ovog telefona a i za ostale upucene/nacitane.
Da li postoji nesto kao problem sa restartovanjem ovog telefona ondnosno nekih (dosta) primeraka?
Mislim da sam procitao negde ili cuo nesto u tom smislu, ali nisam siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari