Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa djurkash je skroz u pravu kod nas nema vece pretplate od 4k...ali samo ako covek puno prica onda je donekle isplativo uzeti takav paket u protivnom sve je besmisleno...jer takav telefon izadje skoro koliko kosta i u mp...

@djurkash:
pa da, jeste,tacno kako si to rekao... skuplji su dosta,ali zato BAR IMAJU telefone, i zato su im plate dosta vece sigurno.... tamo plata od 500-600eura je "dobardan"

@djurkash:
pa da, jeste,tacno kako si to rekao... skuplji su dosta,ali zato BAR IMAJU telefone, i zato su im plate dosta vece sigurno.... tamo plata od 500-600eura je "dobardan"

Ma, biće ti telefoni i kod nas, ne brini, samo nas ima malo "nestrpljivih", pa nam teško da čekamo :-D

bice i kod nas to je sigurno,jos samo da nam plate budu soma eura i eto uzivanja :happy:

ee muka mi je...
otisao sam na sajt hrvatskog VIP-a.... em sto imaju ovaj telefon u ponudi (sto nas vip nema) em sto imaju iPhone4 (ista prica), zatim novi HTC Desire S, em imaju nexus S...

znaci..no comment....od svih ovih nabrojani,samo je nexus S stigao kod nas kad i kod njih.

(btw: hrvata duplo manje,a duplo veci broj telefona i izbor u ponudi....da sednes i places...)

ti misliš da to neko tamo kupuje, tamo 90% stanovnika nema bolji telefon od neke entry level nokijice. uvek mi je bilo smešno kad tamo vidim kakve telefone koriste i kad dođem ovde i uporedim. pa mi smo za njih po tom pitanju žešći bogataši. naravno to kod nas je sve lažno, nemaju šta da jedu ali imaju iphone 4 ili desire hd itd.

@djurkash:

U Zagrebu - da. Ostali deo HR nije bas tako srecan...

u pravu si dowla,veruj mi da ja to najbolje znam...svaki dan sam u kontaktu sa tim istim koji nemaju za hleb ali ce po svaku cenu nositi iphone4 itd...a pritom ne koriste nista od opcija fona...samo im je bitno da se vidi na stolu sta nose...

ljudi, ne morate meni pricati sta preko ljudi koriste u realnom vremenu xD

pa bio sam ja u Finskoj i imao sam najbolju nokiju 2006...bez tovara...
ja ne pricam o tome koliko oni iz te ponude prodaju svom narodu...ja samo pricam da POSTOJI DOBRA PONUDA.
Sve ja to kapiram, kod nas je narod napacen i zeljan dokazivanja,a npr u finskoj covek koji ima 2400e platu ima telefon za 100e, jer to je njemu nebitno, on SADA ODMAH moze da uzme drugi,najbolji i to onda nije merilo "uspeha, fancy izgleda, frajerstva, statusa" itd itd... ali posto kod nas ne moze tako lako da se uzme, onda si ti FACA.

Ma kakve face ,to su samo ljudi zeljni dokazivanja a ne shvataju da samo ispadaju smesni.....cast izuzecima...

Samo da javim da je stigao u MTS, malopre se igrah sa njim...uskoro ga pustaju uz pakete...

Lol...u mts? xD

e moji vip i telenor..mts vas prestigo sa poprilicno dobrim telefonom...

@djurkash, kakve su cene?

@djurkash,ma i dalje su ovi bolji....ali taj optimus je u prodaji u svetu vec dosta dugo i neverovatno da su prvo ovi u mts-u uspeli da nabave..

Pa mozda ga vip i telenor svesno nisu stavljali u ponudu.
I sensation i galaxy 2 su bolji od ovog optimusa. Videcemo sta ce biti kad se pojavi optimus 3D...

^ eto...

eto primera da se moze kad se hoce...jer, zasto bi desire S bio 60.000 (kod bilo kog operatera) a optimus 2x 48.800...??

znaci da deru sa cenama...muka mi je kad vidim da su bez ugovora 70.000!!!!!

tako da, lep primer da dualcore phone (4" ekran) moze da bude za manje para. I to osetno manje....

mada je u ponudi samo za Biznet korisnike...

Pitanje za vlasnike ovog telefona a i za ostale upucene/nacitane.
Da li postoji nesto kao problem sa restartovanjem ovog telefona ondnosno nekih (dosta) primeraka?
Mislim da sam procitao negde ili cuo nesto u tom smislu, ali nisam siguran.

Pitanje za vlasnike ovog telefona a i za ostale upucene/nacitane.
Da li postoji nesto kao problem sa restartovanjem ovog telefona ondnosno nekih (dosta) primeraka?
Mislim da sam procitao negde ili cuo nesto u tom smislu, ali nisam siguran.

ja ga koristim oko nedelju dana i procackao sam sve zivo, jedini problem koji sam imao je da sam pogasio gomilu procesa( da mi ne bi vukle resurse( sto je veoma glupo jer sa 512ram-a mozes da ukljucis sve na telefonu)) i tada mi se desilo da se fon ugasi... uglavnom kada ne brljas po procesima za koje ne znas sta su, fon radi extra..(barem moj primerak uzet u mts-u)

E da, jedino je bezveze sto su izlazak zvanicnog 2.3 androida za ovaj fon odlozili za septembar-oktobar... i sto nigde ne mogu da nadjem iole normalnu futrolu za isti..pa ako neko zna gde mogu da je kupim, neka vice...

Poslednja izmena:
jel ovo bas toliko los telefon pa ne zasluzuje paznju ili sta?

Ne verujem da je los, telefon je dobar. Ali prosto nije "popularan" kod nas, nema puno korisnika. Kada su mobilni telefoni u pitanju LG je negde na poslednjem mestu kod nas, od prvih pet proizvodjaca.

Jel će se ovaj tel. pojavljivati u Telenoru?

hitno pitanje kako da prebacim kontakte sa samsung galaxy s koji je u spb na ovaj tel koji trazi csv

Nazad
Vrh Dno