Šta je novo?

LG Optimus 2x P990

E stvarno je Bog! :D

Koja tuga ovaj LG... Ako 2X nedobije ICS onda najverovatnije nece ni moj Optimus 3D...Pre godinu dana sam uzeo LG telefon i nikad vise u zivotu :confused:

Ljudi, citajte malo XDA. Ta vest vazi samo za Kanadu, tj. kanadske telefone koji su brendirani. LG izdaje ICS, ali na operaterima je da odluce hoce li oni pustiti te updateove na te telefone. I kanadski odlucili da nece.

LG Koreja izjavili nedavno da su u fazi testiranja, a Ricardo Cerqueira se poverio nekome (pa je procurelo) da su mu iz LG-a rekli da ih Nvidia nesto *****ava.

Nemoj tako, ostaje nam da se nadamo da nece otkazati za O3D. Ima veci ekran, a svi znamo da je to od presudnog znacaja. :p

Kakav je LG pacer. Veze nemaju. Steta samo za hardver. :D

Pa cim su rekli ne za 2X, a nista nisu za O3D, onda je nVidia u pitanju. Lepo rekose na prethodnim stranama - nikad vise LG, nikad vise Tegra. :D

Itekako. Uz duzno postovanje, pre bih EI Nis smartfon uzeo.

Tol'ko ugledna kompanija da dozvoli sebi ovo, ja ne znam... Mislim na nVidia-u... Znaci i ko je sad prešao na tegru 3 ima da izduva :D

Pozdrav drugari,meni se u zadnje vreme telefon baš koči,ram mi je non stop na 50-60 mb,uključeni su mi neki silni programi koje uopšte i ne koristim,imam nekoliko instaliranih programa preko kojih ih gasim (Advanced Task Killer,Ram booster) i telefon onda radi normalno neko vreme ali se oni opet pale,zanima me koje je resenje,da li je došlo vreme da se rutuje telefon

Samo odradi factory reset da uklonis sve programe, pa krenes iz pocetka.

lgsrbija.png

Bice ICS, samo u nekim zemljama nece, tj. preko njihovih operatera, koji su ih u tim zemljama jedva i nudili (tipa Kanada).

LG Koreja je jedini verodostojan izvor a oni su izjavili da su u fazi testiranja.

E sad, uvek moze da se desi prica kao sa DHD... :D

Toliko mala fabrika, sigurno imaju malo zaposlenih, pa mora da se testira 7-8 meseci :D

To da su seljacine niko nije ni doveo u pitanje.

I HTC je do pre mesec dana pricao da je ICS za DesireHD u fazi testiranja pa je prosle nedelje objavio da definitivno nema nista od toga....
Ja sam gotovo siguran da cemo i mi izvisiti za ICS na nasem Optimusu.

P.S. Mironiko, svidja mi se tvoj optimizam ;-)

Boli njega uvo, on preskače ICS i odmah prelazi na JB :) a joj kad se pogubi od novotarija :p

I HTC je do pre mesec dana pricao da je ICS za DesireHD u fazi testiranja pa je prosle nedelje objavio da definitivno nema nista od toga....
Ja sam gotovo siguran da cemo i mi izvisiti za ICS na nasem Optimusu.

P.S. Mironiko, svidja mi se tvoj optimizam ;-)

Oduvek sam bio optimista, ups - realista. :D

Iskreno, sad mi puca i da ne bude ICS-a. Nexus it is. Samo da se dokopam majke Srbije. :D

Nema me nedelju dana i vidi sta se sve zbilo.

Pu' mamu im ****m!!!!!

Nemoj tako tetrapatak... :D

Bice ICS-a, baci pogled na XDA. Stavise, po tajnovitosti korisnika "tonyp" koji bi trebalo da postavi par pitanja RC-u, kontam da ce ICS biti sredinom avgusta...

Sto me, da ponovim, nece spreciti da prodam O2X cim uzmem Nexus.

Tetra i dalje ti ostaje MIUI :p

Aa, siso, ne hvalis se da si napustio Djanga... Neka neka... :p

Ja sinoc imao BSOD. Grr... Valjda se nece ponavljati. Mada, baterija bi na 100% kad sam upalio fon.

Presao sam. Rekao sam ti. Da django jede memoriju ko lud.
A i ovo svo cackanje mi vise preko glave. Tako da sam stavio nesto stable i ko zna kad cu opet. :)

Btw. problem sa baterijom kod mene je bio punjac. Svaka cast onom ko je to bio predlozio, nisam mogoa da verujem! :)

***, ko bi rekao... :D I, koliko sad drzi? Daj neki SS... ;)

A ni meni se stvarno ne menja vise uopste. ROM mislim, telefon da. :D

Zanimljivo je koliko u poslednje vreme vlasnike LG telefona boli dupe za iste. :D

Ma bre ima da uzmem sledeci telefon WP iz inata. I da me bole briga. :D

Nemo', to je jedino gore od LG-a. Na prvi pogled nije, ali posle par dana... :D

Nazad
Vrh Dno