Šta je novo?

LG optimus 2 - kredit

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Ljudi pomagajte!!!!!

Imam doticni telefon, ali jednostavno jede mi kredit stalno. Sve sam isljucio ali on opet jede kredit. Da li neko zna da mi objasni kako da iskljucim da ne jede kredit? Izgleda da je nesto ukljuceno sto se svremena, na vreme konektuje i jede kredu.

Upitanju je android 2.2.

HVALA!!!!

Isključi sinhornizaciju i prenos podataka...mada je to besmisleno isključivati....

Da,iskljuci Internet protok (preko 3g) i uzmi neki paket koji ima pored poziva i sms-a ujedno i MB...

Settings > wifi & networks >mobile networks > Data Enabled (od strikliraj to).

Samo da napisem nesto. Imao sam slican problem pre par meseci, tj ne ja nego devojka. Ima vip droid/zte racer i vip pp325 paket. Normalno koristila je te Mb iz paketa i lupam prestane sa koriscenjem kada dodje do 300Mb, nebitno koliko dana ostane do pocetka novog racuna.
I onda je imala 3 velika racuna, ''nesto'' je jelo Mb i racuni su bili za 300-400 din veci.
Instalirao sam onaj watchdog ili kako se vec zove ali je problem ostao. Onda sam ugasio 3g i edge, napravio cak i neki fejk profil sa nebuloznim parametrima i aktivirao ga, necete verovati- nesto je i dalje jelo mb. Watcdog je pokazao oko 2Mb za 24h. Ovo nije problem ako ima 325Mb iz paketa na raspologanju ali ako potrosi 320 i ostane jos x dana do kraja meseca.. racun ode u k.

Problem i dalje nije resen ali ona koristi wifi kuci i svuda gde ima wifi signala pa racun ostaje normalan ali me zanima sta je bre ovo ?

Svi znamo sta je... 😉 Tema bi polako trebalo da se preseli u "provajderi..."

Salu na stranu, moras imati u vidu da informacije o stanju kredita nisu najazurnije, tako da tvoja devojka mozda potrosi vise MB, ali joj to "kazu" sa dan-dva zakasnjenja

Edit: sad tek videh da je vip u pitanju, tako da ne znam kako to kod njih funkcionise, ja sam mislio na telekom 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno