Šta je novo?

LG OLED 65C6V

Y2K986

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2007
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X + Lian Li Galahad 2 LCD 360
Matična ploča
ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wifi II
RAM
64Gb Corsair Vengeance RGB RT
GPU
Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC
Zvuk
Klipsch The Fives
PSU
Corsair RM850x SHIFT 80 PLUS Gold
Kućište
Lian-Li O11D Evo RGB
Monitor
LG UltraGear 32GP850-B
Miš & tastatura
Logitech G G900 Chaos Spectrum + Razer BlackWidow V4 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima.

Leteo sam malo po forumu ali nisam nasao nekih informacija o ovom tv-u. Ako sam se zeznuo, molim da me uputite na temu.

Dakle, planiram da uzmem ovaj tv u skorije vreme, zanima me da li ga neko vec poseduje, kakva su misljenja i iskustva. Da li postoji neki tv u toj katogeriji koji nudi vise za slican novac? Pitanja su vec standardna... :)

Hvala.

Juce sam video u emmezeti 55B7 i 55C7 po istoj ceni od 353k i uz to daju poklon onaj balans skuter. Malo mi je bilo cudno sto je ista cena B7 i C7 ali su mi prodavci potvrdili da nije greska da je to ta cena.

U DrTechno ti je nekih 15k jeftinije, oba... Bez skutera :)

Mozda salju u Srb :)

https://www.interdiscount.ch/idshop...156_ER-8837087526913/lg-65c6v-oled/detail.jsf

Bas se lomim oko toga je jer je curved, da imaju u ponudi B6 na akciji ne bih razmisljao. Prvo sam krenuo sa idejom 65C7 (3800), al ebem li ga kako da opravdam razliku od 1400 chf... pa sam hteo B6, al nema, pa se namece C6 koji pride ima i brzi procesor od B6 pa ima par sitnih prednosti (ima i 3D, al koga briga).

Imas na microspot-u dosta bolju ponudu, mada su sad malo dignuli cene.

Sto se curved tice i ne primecuje se previse. Prilikom gledanja filmova vrlo brzo se zaboravi da ga ima, a najvise se vidi kad se gleda sa strane. Ono cime sam ja odusevljen je 3D. Pustio sam Hobbit-a u Blu-ray 3D preko PS. Slika u rezoluciji 3840x1080 ( deli sliku po visini ), pasivni 3D sa "beskonacnom" crnom bojom je nesto najlepse sto sam video u poslednje vreme na tv-u. Ako je curved cena koju moram da platim da bih imao opciju za 3D ( gledao ga ili ne ), to je cena koju cu vrlo rado platiti. ;)
Sutra par slicica ako ugrabim vremena.

Pitanje. Ako zadnja verzija firmware-a u jednoj zemlji nije trenutno dostupna, da li je problem da ga skinem sa neta i instaliram preko usb-a, iako je namenjen nekoj drugoj zemlji?
Ja ne vidim problem, ali opet bolje je da pitam. :)

Pa ipak bolja ona moja ponuda :)
Malo opasno i cekati, moze da ih nestane jer je prethodna generacija u pitanju, a onda treba cekati do nove god da se novoj pristojno spusti cena.

Par slicica:
20170716_143058.jpg20170716_143125.jpg20170716_143235.jpg20170716_152031.jpg

Kao sto mozete da vidite, krivina se i ne primecuje nesto previse. Posle nekog vremena gledanja zaboravim i da postoji.
Side view je fenomenalan. Bukvalno da ne postoji razlika u kvalitetu prikaza kad se gleda sa strane.
Ali ono sto mi se uopste ne svidja je ova crvena boja, crveni glow koji TV ima kad je ugasen. To mi je bas s*anje. Ocekujes da bude sve crno kad ugasis TV, kad ono medjutim...
Ne znam sta da mislim o staklenoj -Glossy- povrsini. S jedne strane izgleda extra elegantno, boje su fantasticne. Sa druge strane otisci ostaju samo tako, i refleksija je katastrofa. Nemojte pogresno da me shvatite, ma koliko da ima sunca u prostoriji slika se i dalje gotovo savrseno vidi, ali ne mogu da se otmem utisku kao da staklo povecava refleksiju umesto da ga smanjuje na neki nacin.
Zvuk-onako. Bez jednog dobrog sistema sa strane i ne vredi gledati ultra-mega-giga kvalitet filmova. Beskorisno za pravi ugodjaj.
Stavio sam novi firmware, ne vidim neku razliku. Bio je 4.30.95, sada je 4.31.05.

Pitajte ako vas nesto zanima. Poz.

Ako pise da ima VESA onda moze...

Nazad
Vrh Dno