Šta je novo?

LG Nexus 5X

U Americi nema zezanja sa zakonom i zastitom potrosaca. Kako je to licimerno od strane LG-ija, tamo vrsimo povrat novca il dajemo kupon a ostali neka ga duvaju. Ovi prosto vriste da im se bojkotuje kupovina telefona u Evropi.

Ma nisu ni tamo oni to uradili što vole, nego što moraju. Tužba je podneta iz Amerike,i važi samo tamo.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa licimerna odluka LG-ija, Apple ne gotivim al svaka im cast sto imaju politiku kad nesto zeznu na telefonima menjaju celu defektnu seriju nije bitno da li je u Americi ili u Evropi telefon. Ako spada pod programom zamene, zamene ti telefon, a ovi priznali gresku u Americi jer su dobili po usima tuzbom, sad bi trebala da se ukljuci i EU i izvrsi tuzbu. Naravno mi smo crna rupa pa da se usvoji i u Evropi na nas se to ne bi odnosilo.

Pa zato i jesu tu gde jesu sa mobilnom divizijom..

Koristio sam 2 godine nexus 5x, posle svega sto se izdesavalo sa tim fenomenalnim modelom odlucio sam da predjem na nesto drugo. Po navici zelim da to bude cist android i naleteo sam na mi a1 i htc u11 life, cena im je ista. Ne znam da li bih se navikao na veci telefon od 5,2 inca zato sam skeptican sa a1 a s druge strane ne znam nikoga ko je koristio u11 life pa sam hteo ovde da pitam da li ima takvih korisnika i sta mi preporucujete? Losa strana je baterija od 2600 a ostalo je sve super...

@milpop Zar i 'nova Nokia' (HMD) nije isto nesto vrlo blizu cistog Androida? Ja tako shvatio.

Jos 1 5X u vecnim lovistima. Uspe da se upali posle 40-50 sekundi grejanja fenom i radi desetak minuta dok se ne ohladi...

Ne mogu da se konektujem na dva wifi-a u stanovima gde je los domet (jedan pored drugog su), dok na drugim mestima nemam tih problema. Do cega bi mogao biti problem?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne mogu da se konektujem na dva wifi-a u stanovima gde je los domet (jedan pored drugog su), dok na drugim mestima nemam tih problema. Do cega bi mogao biti problem?

Mozda do kanala wifi-ja na ruterima.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ne znam, svima radi samo meni ne.

Pozdrav za zajednicu, samo da se pridruzim bootloop klubu :/

Posle 20 meseci koriscenja, bilo mu je vreme, a ni bootloop fix-evi ne pomazu.

A sad u potragu za novim, sa slicnom kamerom za dnevno slikanje i u slicnom cenovnom rangu (~300e), ako je to danas moguce naci.

Ja sam imao problem da mi je tel uzeo istu ip adresu kao i drugi uredjaj samo je dodao na kraju _1. Kada sam sam ukucao ip sve je radilo posle kako treba

Sent from my phone using Tapatalk

Моја другарица има 5икс....којег ме испушта из руку... буквално гледа филмове на њему....редовно се сам апдејтује....и ради... сигурно један од уређаја који се максимално користи јако често и на пуњачу....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Малопре ме зове...Каже само врти тачкице у круг...Па онда све нестане....И он је цркао....

Ureko si drugaricu

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Pozdrav za zajednicu, samo da se pridruzim bootloop klubu :/

Posle 20 meseci koriscenja, bilo mu je vreme, a ni bootloop fix-evi ne pomazu.

A sad u potragu za novim, sa slicnom kamerom za dnevno slikanje i u slicnom cenovnom rangu (~300e), ako je to danas moguce naci.
Kao i svima ovde, u tom cenovnom rangu preporučuje se Xiaomi Mi 5S.

Pogotovo sad, kad su developeri izbacila dosta Oreo buildova a i kamera je mnogo poboljšana sa GCam portom.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Pozdrav, moj Nexus 5X je crkao odavno i pisao sam ovde o tome, ne reaguje ni na punjač dakle nema crvene lampice ma apsolutno nema nikakve reakcije. Prodao bih ga pa me zanima ako neko nekim čudom uspe da ga pokrene, da li će na telefonu ostati sve slike i ako ne ostanu da li ih je moguće vratiti tada?

I moj riknuo juce posle ne znam mozda 18 meseci od prilike... :( Nece da udje u Fastboot, jedino pomaze ova fora i to uspe ne znam mozda svakog 10-og ili 15-og puta.

Kad smo vec kod crkavanja, da li ima neke nade za moj koji se pali posle minut grejanja fenom?
Inace crko je kad se ugasio zbog baterije, bez bilo kakvih naznaka, od tad nema paljenja bez fena ili rerne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad smo vec kod crkavanja, da li ima neke nade za moj koji se pali posle minut grejanja fenom?
Inace crko je kad se ugasio zbog baterije, bez bilo kakvih naznaka, od tad nema paljenja bez fena ili rerne.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj fix(gašenje jezgra)

Garancija mi traje do 1.8.2018. tako da bih voleo da mi crkne pre isteka iste. Dotle ce valjda izaci Nokia 7+ Android One (Snapdragon 660, 4GB RAM), pa cu prodati 5X (ako iko bude hteo da ga kupi) i dodati pare za Nokia 7+... I kupovima iskljucivo u radnji koja daje fiskalni i 2 godine garancije.

Što džabe?
Meni rade 6P i 5X još :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Google announces Android P: Notch support, multi-camera API, indoor positioning, and more
https://www.androidpolice.com/2018/...-support-multi-camera-api-indoor-positioning/

ap_resize.php

Već može da se flešuje, ali ko ima Pixel :(

nexus2cee_2018-03-07-12_06_08-Get-Android-P-_-Android-Developers.png

ap_resize.php

Google ends major OS support for Nexus 6P, Nexus 5X, and Pixel C

The Nexus 6P and 5X launched with an update policy of two years for major OS updates and three years for security updates. They all launched in Q4 2015, so the two-year update window has been closed for some time now. In fact, technically they shouldn't even have received an update to Android 8.1. Monthly security updates will still continue until at least November 2018.

https://arstechnica.com/gadgets/201...upport-for-the-nexus-phones-and-pixel-tablet/

Poslednja izmena:
Доста је и било...

da li je rizik vracati ga na fabricka podesavanja? brinem da ne ostane u bootloop-u, a treba da ga prodam...

Nije, napuni telefon do kraja, skini ga sa punjača i posle pola sata factory reset iz rikaverija ...
Bootloader otključaj/zaključaj po potrebi :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno