Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sto li odvrce ovoliki ISO kad ima dosta svetlosti koja ide u kadar?

Pa sumrak je, nije sunce. I pola kadra je maltene u mraku

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Evo i kod mene godinu dana,punim ga cesto igram igrice u busu koji je pokretna sauna jos uvijek bez greske radi.

Da otvorite vi temu za taj launcher ? :)
Probao taj LC i telefon mi je za tih sat vremena više puta secnuo nego za prethodnih godinu dana.
Uopšte ne radi fluidno ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Cuj secnuo :D Pa ne znam, ovde ni da secne. A launcher3 AOSP mu je baza.

Odlican, instalirao, ima sve bitnije opcije, daily driver uz Novu. Vrijedi citirati... :)

Play Store version will come soon!

Brate koja je zadnja verzija, ima nakih alpha, beta...
Sa xda labs sam skinuo. Verovatno je ta stable.

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
evo da pravim da je i moj riknuo a nadao sam se da nisam bas toliki baksuz :( samo sto nije u bootloop-u nego nece da ode dalje od google logo. sad cu probati nekako da ga oporavim ako je ikako moguce. moze da udje na kratko u bootloader ali recovery ili boot sistema ni da cuje

E *** @kvu
Ja mislio mozda ne mora da znaci da ce svaki da rikne kad tad,ali izgleda da hoce ogroman procenat...

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

evo da pravim da je i moj riknuo a nadao sam se da nisam bas toliki baksuz :( samo sto nije u bootloop-u nego nece da ode dalje od google logo. sad cu probati nekako da ga oporavim ako je ikako moguce. moze da udje na kratko u bootloader ali recovery ili boot sistema ni da cuje
Probaj flešovanje od nule ...
Imaš par stranica u nazad kompletno uputstvo za android 8.
Nadam se da si imao čekirano oem unlock :)

manje od 13 meseci je kod mene ako nekog zanima, taman mi istekla garancija 1og. desilo mi se u kolima kada sam upalio google maps, otisao je u restart pa je kao digao sistem ali od tada je mrtav :/ oem unlock je chekiran ali sada kad sam pripremio sve za dizanje i flesovanje onog fixa telefon je potpuno mrtav. ne znam da li da pokusam ono rerna resenje/fen cisto da mogu da udjem u bootloader. neki predlog?

ok da obavim raport:
telefon je moguce podici u bootloader i to se ne dize momentalno vec tek posle desetak sekundi drzanja power+volume down
nemoguce je uci u recovery i nemoguce je pokrenuti sistem. sve se zavrsava tako sto stoji google logo i nakon nekih 5 sekundi se telefon ugasi
bootloader je otkljucan, probao sam da preflesujem ceo sistem zajedno sa onim fixevima za 4-core, cak i 1-core. nista ne pomaze

ako telefon nece da udje ni u recovery niti da pokusa bilo kakvo ucitavanje sistema pretpostavljam da je jedino logicno da je crkla flash memorija?
e sad pitanje je da li se ona moze zameniti ili je potrebna zamena cele ploce sto naravno ni u ludilu necu raditi jer se ne isplati

Potpuno, ali potpuno ista situacija kao i kod mene. Odnet u najbolji servis u gradu, pa cekam da mi jave sta se moze uraditi i prenecu ovde.

Mozda ce potrajati, u guzvi su, tek se vratili sa godisnjeg kad sam odneo fon (prosle nedelje).

Nexus 5X Tapatalking

Potpuno, ali potpuno ista situacija kao i kod mene. Odnet u najbolji servis u gradu, pa cekam da mi jave sta se moze uraditi i prenecu ovde.

Mozda ce potrajati, u guzvi su, tek se vratili sa godisnjeg kad sam odneo fon (prosle nedelje).

Nexus 5X Tapatalking
napisi ovde kad saznas. Ja ne znam sta bih uzeo posle njega jer mi je kamera primarna pa sam cak u fazonu da puknem i tih 22k ako daju garanciju na plocu :/

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Heh, meni ce drugar, i slicnih pobuda, verovatno uskoro doneti Pixela iz Kanade. :D

Javljam, ne brini. A mozes biti i kupac za ovaj Nexus sa kog pisem. :D

Nexus 5X Tapatalking

Vidim da 8ica ima neki rescue mode u slučaju bootloopa... Može li biti ikakve vajde od toga?!

Heh, meni ce drugar, i slicnih pobuda, verovatno uskoro doneti Pixela iz Kanade. :D

Nexus 5X Tapatalking

hahaah neka, ne bih preziveo jos jedno crkavanje na ovaj nacin :D ako nekog zanima zvao sam mobis i cena je 27.500 ali daju dve godine garancije na novu plocu tako da nisam pametan

hahaah neka, ne bih preziveo jos jedno crkavanje na ovaj nacin :D ako nekog zanima zvao sam mobis i cena je 27.500 ali daju dve godine garancije na novu plocu tako da nisam pametan
Bilo je 22k kad sam ja zvao pre 2 meseca. Umesto da pojeftine, oni poskupeli.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Pa povećava se potražnja iz dana u dan! Da prijavim i ja jedan crknut...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Nexus 5X Tapatalking
Za koliko može da se uzme tamo?

@striko, ne, može da pomogne kod soft brick-a, kod 5X je problem ploča.

Ispod 400e.

Nexus 5X Tapatalking

Koliko star ? :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Moze li nekako da se namesti da bateriju prikazuje u procentima na stock romu?Uz pomoc nekog dodatnog programa ili?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Moze li nekako da se namesti da bateriju prikazuje u procentima na stock romu?Uz pomoc nekog dodatnog programa ili?

Ako si na androidu o imas standardno. A mislim i da na n-u imas u tuner-u sistema.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Na stock oficijalni sam, 7.1.2

@ko je vec pitao
Nov, preko ebay-a, obican. XL izadje preko 400e.

Nexus 5X Tapatalking

Nazad
Vrh Dno