Šta je novo?

LG Nexus 5X

To si probao ili ti speedtest tako pokazuje?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Naravno ,kako bi drugačije izvalio :)
No prva naznaka je bila veoma sporo skidanje slika sa wa ,jeste da je logično da to zavisi od dl ali nekako je izgleda povezano i sa uploadom.

Bolesno me mrzi da se vraćam na 7.0 da bih video da li je do Bete...

Nemam pojma onda, jer speedtest nesto zeza sa upload prikazivanjem, pa sam zato pomislio.

Sada sam probao da uploadujem nešto na drive i ide 200,300kb znači normalno. Ili baguje wa ili speedtest za android.. mada na lte shure i jedan i drugi. Koja misterija :)

speedtest baguje kazem ti, meni u 99% slucajeva izbaci 0.1 upload ili 99 posto vremena stoji na 0 i onda izbaci na kraju neki rezultat.

Od juce sam ponosan vlasnik ovog telefona (32 GB, Carbon). ;) Koje staklo preporucujete da uzmem, a da ima oleofobski premaz? Bilo bi dobro, ako isto moze negde kod nas da se kupi, jer mi treba sto pre.

Steta, trebao si da sacekas jos 2-3 godine da M$ sa w10m pokida konkurenciju.
[emoji23] [emoji23]

Sent from my D6503

Ganjaš keramičare po svim temama [emoji3]

Meni WiFi (SBB-ov Cisco EPC3928) i LTE/4G rade odlično - signal mnogo bolji nego na note 4 - sada zelena linija ...

Poslednja izmena:
:D Neka hvala, dosta mi je WP-a. Imho, taj OS je zavrsio svoje na trzistu, a to kaze i statistika, citavih 0.4% (Q2 2016) trzisnog udela. Ono malo app-ova sto ima, je mahom u beta fazi i totalno outdated u odnosu na one sa Androida i iOS-a. Al' da ne idem(o) vise u off. ;)

Pa normalno, ko će da pravi aplikacije za tako malu bazu korisnika.
Zakasnili su :)

Svakako si na pravi telefon prešao ,ima svoje mane ali vredi svaki dinar.

Svi imaju neke mane ***
Ovaj za ove pare 230€ (16GB) - 260€ (32GB) nudi najviše :)

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi odgovori na pitanje iz post-a #10864? Hvala. ;)

Ne :) furaj ga golog ..
A ako si baš dokon kupi nillkin staklo vidim da se valja po fensi radnjama u bg.. (pitanje da li ima za 5x ali probaj ) .Naravno cenim da ćeš ga platiti duplo više nego da čekaš da dođe iz Kine

Poslednja izmena:
Dok dođe iz Kine prođe mesec dana :)

Zavisi od koga naruči ,meni su stvari dolazile za 12dana od datuma kupovine.

Nema pravila, ali ako je besplatna poštarina skoro sigurno će se načekati.
Neka stavi neku foliju ili pripazi telefon dok ne stignu stakla i rešen problem :)

Vladimir sa KP daje npr staklo i silikon uz telefon i to je za početak odlično.

Poslednja izmena:
Kao zastitu (dok mu ne stavim staklo), sam stavio foliju za HTC Sensation (stoji vec godinama u fijoci, pa rek'o da je iskoristim). :D

Poslednja izmena:
Vladimir sa KP daje npr staklo i silikon uz telefon i to je za početak odlično.

Ja stavio to njegovo staklo i to prvi put bez rupa ( logično jer sam ga stavio čim sam izvadio mob iz kutije :) ) ali kada sam video koliko se masti skinuo sam ga za 2h.. biće nag dok ne umre :)

To jeste, kako pipneš trag na njemu :)

Zato bi bilo dobro neko koje ima oleofobski premaz.

Pa i na ovom piše da ima oleo pa u stvarnosti nema.. :) ne znam kakav je oleo na nillkinu ,da li je i koliko približno fabričkom premazu..

Meni je krivo što ne postoje firme koje mažu taj oleo na displej kada se posle nekog vremena istroši ... Dao bih 30,40e za nov premaz posle god dana :)

Poslednja izmena:
Ma šta će ti staklo. Nosim 6p 6 meseci bez stakla. Nosio sam ga nekih 2 nedelje i puklo je posle najblažeg pada na tepih. Ekran se ne grebe u normalnim uslovima. Jedino ako ga držiš sa ključevima u džepu...

Meni stiglo staklo pre 20 dana fazon, još ga nisam stavio. Žao mi nekako, ipak je bolje bez stakla :D

Pozdrav, uzeo i ja 5X posle iPhone 5S-a. Jos uvek se prilagodjavam velicini ekrana ali mi se generalno telefon svidja. Imam i par problema pa rekoh da pitam iskusne ljude :)

1. Iz nekog razloga mi notifikacije Gmail aplikacije kasne ili ne dolaze. Imam 3 naloga dodata u aplikaciji i nema sanse da se notifikacija pokaze cim poruka stigne. Da li postoji neki fix za ovo ili da trazim drugu aplikaciju?
2. Gde se ukljucije notification badge za ikonice?
3. Koliko bi baterija trebala da traje? Sinoc sam ga skinuo s punjaca i on je za 2h pao sa 100% na 80% pri slabom koriscenju.

Notification badge nema na google launcheru.
To ti je čisto navika sa iOSa, videćeš da na androidu za tim nema potrebe. Ako baš hoćeš onda moraš neki drugi launcher da koristiš npr. nova.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
2. Custom Launcher npr nova prime + tesla unread plugin
3. Zavisi koliko si ga koristio... Kad odeš u battery stats klikni na screen (koji treba da je na prvom mestu) i vidi koliko je radio... Takođe zavisi i od osvetljenja, po defaultu ovaj telefon dosta jako sija

Ja sam zadovoljan baterijom za sada.. ako izvuče 4h+ sot super. Ovde ima i igrica koja je radila 12min i sigurno skinula 6,7% za to vreme.
Nemam fb niti viber. Osvetljenje 50% plus automatski.

uploadfromtaptalk1477485446733.jpg
uploadfromtaptalk1477485457997.jpg
uploadfromtaptalk1477485465542.jpg

Meni viber ne troši ništa, takodje ni instagram. Fb ne koristim.

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno