Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jel ja dobro vidim ili je meni expresno obrisano pitanje u vezi Layers Managera malo pre? :)

Sent from my LG Nexus 5X

Haha,ma nisam.
Zanima me jel Layers Menadzzer i teme rade samo na rootvanim uredjajima?
Kontam da je tako,al da pitam.

Sent from my LG Nexus 5X

Kakvo je stanje sa memorijom na 7.1, vidim pišu ljudi na xda da im znatno više slobodno nego pre

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni juče stigla notifikacija za taj update i reko ajde da odradim. Prvo što sam primetio je da se promenio dialer. Mislim da su ubacili onaj čije ste slike kačili, odnosno sa pixela.

Navbar ne, to moraš sam :)
Staviš SystemUI.apk pod system/priv_app/systemUI

Nego jel možeš levo da odeš na google app ?
Mora da bude sistemska aplikacija i da su uključene lokacije.

Hvala. Nisam morao ništa oko systemui da čačkam. Samo sam flešovao i instalirao apk. Sve radi kako treba, iz drugog puta je uspelo... [emoji4]

Kako se ponaša substratum na stock? Da li neko koristi? Ili i dalje koristite leyers manager?

Poslednja izmena:
Koristim ja sa divinity temom na 7.0, sve ok jedino što smaraju restarti kad radiš apply

Sent from my Nexus 6P

Meni kada neće se butuje odem iz twrp u sistem/overlay i tamo obrišem.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Hvala. Za svaki slučaj da znam ako krene da zeza... Koja je dark tema najbolja?

Poslednja izmena:
Pa divinity [emoji23] inače da, ja sam držao vendor.img na telefonu i samo ga flešnem kao img iz twrp.
Sad substratum u svom folderu ima flashable zip da popravi sve što je zeznuto ako ne može da se bootuje.

Sent from my Nexus 6P

Aha ok, hvala. Ja pitao koja je najbolja , nisam automatski mislio da se to podrazumeva ako je ti koristiš da je najbolja... My bad... [emoji23]

Danas sam se prijavio za betu. Prethodno imao zadnji stock + elementalx kernel, twrp i root. Nisam nista vracao na stock nit sam radio factory reset, dodje mi system update. Hajde reko da probam ovako bez da ista vracam na stock, i udje telefon u twrp i zavrsi update. Nakon reboota u 7.1.1 sve ostalo, nista se nije obrisalo od aplikacija, slika, podataka, sto me iznenadilo, mislio sam da biti neki format interne memorije. Ponovo sam fleshao twrp i supersu koji rade bez problema. Je li preporuceno uraditi ovako dirty flash ili da flesham telefon ponovo na zadnji oficijelni stock pa da onda idem na betu? Cudno mi sto je uopste prosao ovaj update s obzirom da je bio i custom recovery i custom kernel na telefonu.

Poslednja izmena:
Pih bre, evo već dva puta odlazi u bootloop... Odradio prvo samo za navbar i prihvatio bez problema posle restarta... Posle probao sa Divinity, selektovao sve, odradio bez problema i posle restarta samo okreće hipsterske google kružiće... Koliko bi trebalo tako da pustim se okreću, evo posle 5 min ništa?

Poslednja izmena:
Pa gde si zapeo sve odjednom [emoji14] primeni Android system, system UI, settings, navbar, status bar, package installer, documents ui... Te sistemske stvari

Sent from my Nexus 6P

Ono što je najbolje kod ovog zadnjeg update je FlashFire :)

I dalje sam prijavljen na android beta program (imam otključan bootloader, rut i twrp rikaveri) i stigne obaveštenje o updatu kao da je 100% fabrički softver.

E sad skine se taj update koji google nudi, FlashFire to sam prepozna/pita/spremi i flešuje :)
Sa neta slika:

cglmPuC.png

Ostaju podaci, rut, rikaveri i sve radi kako treba - aplikacija vrh !

Poslednja izmena:
Neće pa neće substratum da radi... Selektovao samo android system i neće... Uvek ide u bootloop...

Pa čekaj ti imaš 7.1?

Sent from my Nexus 6P

Da... Šta ne može na 7.1? :) Kako mi je prihvatio nabar iz N Navbar - Substratu...

Pa verovatno ponešto može da radi ali nije još ništa updateovano za betu

Sent from my Nexus 6P

Za taj substratum samo treba da se instalira substratum theme engine i tema? Za stock pričam.

Može li posle samo uninstall i da vrati na default ili će da zeza da nikad ne mogu da vratim kao što je bilo? :D

Može da se vrati sve kako je bilo

Sent from my Nexus 5X

Teme sam probao kod druga na 6p i upao je u bootloop jer ocigledno nije apdejtovana. Navbar mi radi, a lepih free tema nema za substratum, pa ni nemam koju da probam

Ok, a jel koristi neko leyers još uvek? Zbog čega je napuštene ta aplikacija?

Nazad
Vrh Dno