Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kolega uzeo nov S7 edge, ugasio mu se posle 6 dana i vise se nije upalio. Sad je na servisu do daljnjeg. Manite se Sljamsunga.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni se izrada novih samsung telefona ne svidja ni malo, i s7 i s6 deluje zesce jadno kada ih uzmem u ruku, plus svi ali svi koje sam video na ulici nose telefone u najobicnijim silikonskim case-ovima pa ni ne osete taj "kvalitet izrade''.

Koliko vidim s6 je skuplji i od 6p, pa sto nebi onda uzeo 6p?

Poslednja izmena:
Kriv sam, nisam označio da sam sarkastican....

Nisi pogresio 😉 lep je crni i ja sam taj uzeo.

Ice blue je keva 🙂
Nego koje romove koristite,jeste svi na stocku?
Ne znam dal ima jos neki dobar za sedmicu osim Pure Nexus i onog Xperianz,a ne bi da flesujem dzabe pa da vracam.
Trenutno sam na zadnjem stocku.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Stock rom bez roota prvi put u životu i ne žalim se do sada, po neka reklama tu i tamo, ali preživi se

Poslednja izmena:
Ne znam što kačiš ka amazonu kada shipping i fees do Srbije su 40$ + 10$ Ringke... Bolje ebay, isto oficijalna radnja, 10$+5$... [emoji4]

Nemam pojma iskreno, nisam nikada narucivao.
A bilo je tih kejsova, navodno originalnih, za 10-ak $ i na ali-u..

Sent from my D6503

Jel moguce podesiti na Pixel launcheru da otvori Google app kad skrolujem u levo?

Bas sam se smorio, moracu da uzmem onaj adapter

*** sve povezano 🙂
Imaš na KP 300 kinti da ne čekaš iz Kine ...

Imam adaptercice xiaomi i choatech i preporucujem drugu varijantu jer moze da se stavi na kljuceve.

Ово је послао 6п!

Poslednji put sam rootovao xperiu x8 2012. godine[emoji23]

Poslednja izmena:
Poslednji put sam rootovao xperiu x8 2012. godine[emoji23]

Ma root i sve ostalo ti je prosto.Samo instaliras Nexus Root toolkit i cim ga startujes imas sve moguce da biras sta ces da radis sa fonom u jednom prozoru prikazano. 😉

Ma root i sve ostalo ti je prosto.Samo instaliras Nexus Root toolkit i cim ga startujes imas sve moguce da biras sta ces da radis sa fonom u jednom prozoru prikazano. 😉

Svejedno tek kad stigne adapter[emoji17]

Nazad
Vrh Dno