Šta je novo?

LG Nexus 5X

16GB košta 230€, ako je 150€ razlike to znači da Kinez košta 80€?

120eur sa carinom. Da mi4c ima vga kameru, pa i da razumem. Ali ako treba da bacim dva mi4c, da bih dobio jedan bukvalno isti taj mi4c telefon sa malo vecim ekranom i boljom kamerom, onda ne znam sta da kazem.

@ivicanikolic34

Zanimljivo, vrlo jak argument u korist 5x.

Samo sam se nadovezao na tvoje da treba dati jos 150e, pa ako budes hteo da prodas, eto kupca odmah ;-)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

120eur sa carinom. Da mi4c ima vga kameru, pa i da razumem. Ali ako treba da bacim dva mi4c, da bih dobio jedan bukvalno isti taj mi4c telefon sa malo vecim ekranom i boljom kamerom, onda ne znam sta da kazem.
Sam si napisao da ti ne koristiš kameru i da ti ne znači ništa.
Drugi ljudi koriste i spremni su da to plate.

Ja ne mogu da ga nadjem nigde za 90 eura, sto otprilike izadje oko 120 eura sa carinom.

Pa ne možeš tako da gledaš... Jedino ako hoćeš pink i da se moliš da te carina ne odere... To se nikada ne zna...

Џисуз Крајст каква наказа од РОМ-а, подсетио сам се оних ЈБ ромова на шљамсунгу. Ја сам пријавио девелопера да му се оно склони са сајта.
Rom je dobar,ima dosta podesavanja i moze sa se prilagodi kako ko voli.Nije klot rom kao Pure Nexus.
Uostalom neka ljudi pogledaju temu na xda i sshotove.

Sent from my Google Nexus 5X using Tapatalk

Ovih dana neko je upitao jel da čeka pad cene 5X i ja gledao cene po radnjama u Bg i bile su malo niže nego kod Vladimira na KP, kad pogledam danas a ono cene više nego na KP [emoji32]

Pa najeftnije u Bg je bilo u Logicu,235 e pre 15ak dana,tamo sam ja uzeo.
Inace se u ostalim radnjama krece oko 250/255 16 GB.

Sent from my Sony Xperia Z5

Mi 4c je ok, ali ne verujem da se vise isplati uzeti njega cak i novog nego li neki 5x polovan.. 5x polovan ces naci za 170-180e u top stanju.. A taj Mi4 ce te izaci nov 130 sigurno, na to dodaj da ces ga cekati mesec dana, plus sve sto je vec receno, bolja kamera, podrska jos godinu ili dve, plus podrska nakon toga od raznih developera, plus sto 5x sigurno radi bolje od tog Mi-a, skener otiska prsta.. Malo li je.. Lozio sam se i ja na kupovinu telefona iz Kine, ali ne vredi, sta god da se desi u kanalu si.. Cekas da se oni smiluju da ga posalju, cekas da ga ovi donesu, cekas da ga ovi ocarine, molis se Bogu da majmun koji ce raditi carinu nije imao svadju sa zenom tog dana, jer ako jeste u jos dubljem kanalu si... Mnogo faktora rizika po tebe za male pare...

Ja sam gledao bas kod u Logic radnji i to verziju od 32gb i bese u ponedeljak 262 evra, a sad 274, pa sam se bas iznenadio.

Poslednja izmena:
Kako vam drzi baterija na N?Meni nesto mnogo brzo svlaci procente nevezano da li fon tad koristim ili stoji u stand by modu.

Sent from LG Nexus 5X

Небитно је....за 20 минута се напуни 40%

КупиЈо сам тапаток!

Nisam primetio da nesto nenormalno curi baterija,pogotovu kad ga ne koristim..

Nego jeste li vi zadovoljni sa adaptive brightness u zatvorenim prostorima?Kod mene nekako uvek tamno,tamnije nego je normalno.Dok napolju radi odlicno.Jel ima neki nacin da se popravi to?

Od prilike 1/6 od ukupne duzine( nekako je jako i tako kad je adaprive off) .Al jel bitno na koju duzinu stoji kad je ukljucen adaptive brightness ?

I jos nesto,jel probao neko ovaj punjac ,kakav je za nexus 5x ? Jedino njega nadjoh u servise od ovih sa 3A ,nekako mi se ne ceka originalni dok stigne..

Ldnio 5V 3.1A 3-Port Smart Travel USB Charger Adapter Wall Portable EU Plug Mobile Phone Charger for iPhone Samsung Xiaomi
http://s.aliexpress.com/zYr2aeeM
(from AliExpress Android)

Bitno je naravno, slider je offset. Probaj da ga staviš malo desno od wifi ikonice uz uključen adaptive

Sent from my Nexus 6P

Iskren da budem nisam ni primetio da su razlicita stelovanja slajdera za off i on :) .Da budem precizan ,kad je OFF malo je ispred wll ikone,kad je ON malo manje je od pola.

Zavisi i od kernela. Neki se prave pametni pa menjaju krivu autobrightnessa. Franco sija slabije od stocka.

Sent from my Nexus 6P

Meni stock 7.0,jos ni rootovo telefon nisam ,a kamoli nesto drugo :) .Ranije bih odmah,a za 5x nesto nemam potrebe.Stavio sam sad malo preko pola za ON,bolje je..

Pa to sija kao reflektor [emoji23]

Sent from my Nexus 6P

U sobi jok :) .Mnogo vise svetli onig 1/6 kad je adaptive off nego ovako :) .

Jer probao neko kamera app sa Pixela? Kao da je malo bolji hdr+

ja, deluje i meni da su za nijansu bolje fotografije ali sasvim moguce je i da samo tripujem :)

3189bd0faeec4c5042c5d42d8d45e19b.jpg

e8376f9c32bd5e796105b35992072b7f.jpg

472a2dbe7b41f96de008c6ab819c213a.jpg

1. slika oko 03h
2. slika oko 23h
3. slika oko 20h
Sve su naknadno malo obradjene (na telefonu) ali ponovo zadivljujuci kvalitet po meni

Nazad
Vrh Dno